fbpx
Košarica

Prijava v portal: 

Previous
Next

Ustvarjamo odlične izobraževalne izkušnje in vam pomagamo rasti.

Zavedamo se, da mora biti vseživljenjsko učenje prijetno in hkrati koristno. To vam lahko z našimi izobraževanji zagotovimo. 

350+ izvedenih IN-HOUSE izobraževanj v različnih organizacijah

3000+ izvedenih izobraževanj

30+ let mednarodnih izkušenj

Kdo smo?

Forum Media d.o.o. je medijsko podjetje s sedežem v Mariboru. Smo člani mednarodnega podjetja Forum Media Group, medijskega podjetja z vodilnimi podjetji po Evropi, Aziji, Severni Ameriki, Avstraliji, ki že več kot 30 let zaposluje skoraj 1.100 zaposlenih v različnih državah sveta.

Podjetje je bilo ustanovljeno 2004 in je osredotočeno v zagotavljanje za odločitve pomembnih informacij, strokovnih usposabljanj, izobraževanj in dogodkov ter strokovnih publikacij za poslovno okolje.

Poslovne informacije za različne ciljne skupine

Smo strokovnjaki pri zagotavljanju ključnega znanja posameznim uporabnikom, ki ga potrebujejo v vsakdanjem poslovnem življenju. Vedno aktualne in ažurne informacije za nemoteno delo na portalih, seminarjih, strokovnih publikacijah …

Garancija visoke kakovosti storitev in aktualnosti

Izobraževanja in publikacije so usklajene z aktualno zakonodajo in prilagojene potrebam podjetij oziroma institucij. Uredniki in avtorji naših izdelkov so slovenski strokovnjaki, aktivni v gospodarstvu, javnem sektorju in v strokovnih združenjih. Njihovo znanje in praktične izkušnje prinašajo bralcem in uporabnikom izdelka najnovejši know-how in obsežno pomoč pri doseganju poslovnih ciljev.

Zanesljiv dolgoročni partner

V letih razvoja in rasti smo postali specialisti in eno vodilnih podjetij na področju izvedbe izobraževanj v podjetjih in ustanovah v Sloveniji. Naša izobraževanja temeljijo predvsem na aktualni praksi, inovativnih pristopih in postopkih, ki jih zaposleni hitro prenesejo v prakso in tako neposredno vplivajo na učinkovitost in uspeh podjetja ali ustanove.

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih