fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Agilno vodenje v praksi

Delavnica
Ura: –
Lokacija: Ljubljana
  Dobre prakse uvajanja agilnosti ter dvigovanja zavzetosti zaposlenih

298,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.


Agilno vodenje v praksi

Dobre prakse uvajanja agilnosti ter dvigovanja zavzetosti zaposlenih


Časovna spirala se vrti vse hitreje in hitreje, organizacije in ekipe pa se moramo prilagajati vedno bolj noremu tempu.

 agilno-vodenjeNaloga vodje na tem vrtiljaku je dvojna: razmišljati mora o  tem, kako (prave) delovne procese oblikovati še enostavneje, učinkoviteje, uporabniku prijazno, hkrati pa mora skrbeti za motivirano, zadovoljno, visoko prilagodljivo in na stranke orientirano ekipo – brez nje je še tako dober vodja bos.

 

Lažje rečeno kot storjeno? Na srečo si lahko pomagate s številnimi enostavnimi prijemi in operativnimi triki, ki lahko dajo presenetljivo hitre rezultate. Katerimi? Kako?

 

 

AGILNOST je v svojem bistvu ravno to: uporaba »zdrave kmečke pameti«, hitro odzivanje na spremembe, skrb za ljudi in osredotočenost na to, kar je pomembno – brez odvečnega balasta.


Na delavnici, nabiti z dobrimi praksami, boste:

 • prejeli praktične, laične napotke, kako sodobne vodstvene pristope na enostaven način vpeljati v svoje delovno okolje,
 • spoznali gverilske metode, kako z minimalnim budgetom doseči maksimalen učinek,
 • vzpostavili interno komunikacijo, ki pije vodo,
 • znali izmeriti (in dvigniti!) delovno klimo v organizaciji,
 • prejeli kup nasvetov, receptov, trikov in idej, ki jih lahko neposredno preizkusite!

Vsebina delavnice Agilno vodenje:

 • Agilnost, Design Thinking, Kanban… za laike. Kaj lahko uporabite?
 • Gverilske metode z minimalnim budgetom in maksimalnim učinkom
 • Vloga in naloge vodje, kakšen je moj vpliv?
 • 4 ključne stvari, pomembne za uspešno ciljno vodenje
 • Moč internega komuniciranja (koncept feel, know, do)
 • Merjenje (in dvigovanje) klime v podjetju
 • Specifike vodenje v velikih sistemih
 • Praktični nasveti, recepti, triki, ideje – iz prakse za prakso

Preverite še ostala izobraževanja iz – Menedžment. Pomagali vam bodo razjasniti številne dileme iz prakse.

IN-HOUSE izobraževanje

Izobraževanje lahko izvedemo samo za vaše zaposlene na sedežu vašega podjetja.
>> Pošljite povpraševanje

Avtorji

mag. Alenka Erker Lozinšek

Mag. Alenka Erker Lozinšek, MBA, se s kadri ukvarja že 20 let, najprej dobrih 15 let v bančništvu, nato v energetiki. Delovala je na različnih funkcijah – od strokovnjaka za kadre, vodje kadrovskega oddelka, direktorice sektorja za razvoj, direktorice za organizacijo in poslovne procese, do današnje funkcije, ko vodi področje upravljanja človeških virov v skupini Holding Slovenske elektrarne. V okviru svojega dela pokriva razvoj organizacije ter cel spekter kadrovskih aktivnosti - zaposlovanje, razvoj in upravljanje delovne uspešnosti, plačni sistem in sistem nagrajevanja, interno komuniciranje in organizacijsko klimo, sodelovanje z delavskimi predstavništvi ter še kaj. Pri svojem delu stremi k razvoju kadrovske stroke, vpeljavi novih pristopov ter povezovanju znanja in izkušenj z različnih področij. Je strastna bralka in raziskovalka, z veseljem in velikim zanosom pa nove metode in pristope vpeljuje v vsakodnevno prakso. Njen moto je »znanje se množi, če se deli« in tako tudi sama deluje. Svoje znanje in bogate izkušnje deli s sodelavkami in sodelavci, pa tudi širše na različnih strokovnih srečanjih in seminarjih.

Splošni pogoji

Po potrditvi izvedbe boste prejeli predračun, ki ga je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. V primeru predvidenega seminarja na lokaciji si pridržujemo pravico do izvedbe v online obliki. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S prijavo sprejemate ta določila in splošne pogoje.