fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Aktualna praksa Državne revizijske komisije

Online seminar
Ura: –
Po koncu izobraževanja prejmete potrdilo Forum Akademije.

Pojasnila vprašanj in dilem skozi aktualne odločitve DKom.

298,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Področje javnega naročanja terja stalno spremljanje razvoja zakonodaje in prakse. Državna revizijska komisija (DKOM) izvaja nadzor nad izvajanjem Zakona o javnih naročilih, zato so njene odločitve za udeležence v postopku javnih naročil bistvene.

Nove odločitve Državne revizijske komisije, ki pomembno vplivajo na prakso izvajanja javnega naročanja, bomo predstavili na online seminarju.

Cilj seminarja je udeležencem predstaviti zadnje aktualne informacije glede nekaterih najpomembnejših odločitev oz. stališč Državne revizijske komisije.

Program seminarja

  • Kaj prinašajo sodbe Upravnega sodišča
  • Pogajanja po točki b) prvega odstavka 44. Člena ZJN-3
  • Kaj pomeni sodba Sodišče EU (SEU) v zadevi C-66/22 za prakso naročnikov
  • Kako pravilno oblikovati zahteve v RD po prvem odstavku 95. Člena ZJN-3
  • Kdaj sprememba ponudbe ni dopustna (nekateri primeri iz prakse)
  • Rok za vložitev zahtevka za revizijo na razpisno dokumentacijo

Imate vprašanja? Pošljite jih vnaprej, na naslov: [email protected]

Komu je seminar namenjen?

Vsem, ki delujejo na področju javnega naročanja v zasebnem in javnem sektorju, odgovornim za pravilno vodenje in izvedbo postopkov javnega naročanja in oddajo ponudb

Avtorji

mag. Marija Bukovec Marovt

Mag. Marija Bukovec Marovt je bila prva predsednica Državne revizijske komisije. Po prenehanju petletnega mandata predsednice deluje kot odvetnica, specialistka za področje gospodarskega prava in prava javnih naročil, v Odvetniški družbi Marovt in partnerji, d. o. o. Je tudi sodno zaprisežena izvedenka za področje pravo – javna naročila in je urednica ter soavtorica več publikacij, med njimi Zakona o javnem naročanju ZJN-3, publikacij Forum Media, soavtorica Zakona o pravnem varstvu v postopkih javnega naročanja (ZPVPJN) s komentarjem in stvarnim kazalom, Uradni list 2012, ter je soavtorica revije Javna naročila in koncesije v praksi v izdaji Forum Media.

Splošni pogoji

SEMINARJI Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje.

Posebne ugodnosti

Posebne ugodnosti

  • drugi udeleženec 10 % popusta,
  • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta,
  • 10 % popusta na strokovne priročnike in izobraževalne portale.

  NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20 Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.