Coaching za prodajnike

Večdnevni izobraževalni program
Avtorji:Peter Novak

980,00  DDV ni vštet v ceno

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Mednarodne raziskave so pokazale, da prodajno osebje, ki se dodatno usposablja vsaj tri ure mesečno, izboljša svoje prodajne cilje za 7 odstotkov, poveča prihodke podjetij za 25 odstotkov in zaključi prodajo v vsaj 70 odstotkih primerov. (vir: www.knowledgetree.com).

Za izboljšanje prodajnih rezultatov je ključno, da stalno razvijate vaš prodajni potencial. Izjemne učinke lahko dosežete na podlagi analize vaših preteklih dosežkov, s katero ugotovitve, kako in kje se lahko še izboljšate, kako se še učinkoviteje ubranite negativnih odgovorov strank in kako prodajni razgovor čim bolj aktivno usmeriti v win-win rešitev.

Tega pristopa se vse bolj poslužujejo močne prodajne ekipe velikih podjetij, saj pomembno učinkuje na nadgradnjo prodajnih veščin. Po metodi GROW smo oblikovali nov izobraževalni program, zato vas vabimo, da se udeležite intenzivnega programa za izboljšanje prodajnih rezultatov.

Program je namenjen
prodajalcem, komercialistom, vodjem prodajnih timov, vodjem prodaje in vsem, ki se vsakodnevno srečujete s prodajo svojih izdelkov in storitev.

Udeležba na delavnicah prinaša praktične in takoj uporabne tehnike za povečanje rezultatov, s katerimi boste osvojili preizkušene poti za zvišanje prodajnih rezultatov:

  • taktike, kako ugotoviti potrebe strank,
  • artikulirano predstavitev produkta ali storitve,
  • učinkovito predstavitev koristi vašega izdelka ali storitve in pri stranki pridobili zaupanje.

Na delavnicah boste spoznali ogromno praktičnih primerov, ki v praksi delujejo in prinašajo rezultate!

  • Program je zasnovan tako, da boste zaradi intenzivnega izobraževanja odsotni le štiri delovne dneve, ki jih boste maksimalno izkoristili.
  • Intenzivne delavnice trajajo do 6 pedagoških ur. Podrobno se boste spoznali s tematiko in odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo v praksi. Na vsaki delavnici boste prejeli tudi pripadajoče seminarsko gradivo.
  • Študijska e-gradiva boste prejeli po elektronski pošti. Z njimi boste pomembno nadgradili vaše znanje, saj vam bodo omogočala vpogled v dodatne pomembne rešitve, ki jih potrebujete pri vsakdanjem delu v prodaji.
  • Po vsaki delavnici boste prejeli nalogo, ki jo boste opravili do naslednje delavnice.
  • V primeru uspešno opravljenih nalog boste prejeli certifikat o uspešno zaključenem programu Coaching za prodajnike v slovenskem in angleškem jeziku kot potrdilo o strokovni usposobljenosti.

Vsebina

Avtorji

Peter Novak

Trener in coach z več kot desetletnimi izkušnjami z delom na terenu na področju prodaje v farmacevtski dejavnosti, s svetovanjem in vodenjem usposabljanj za zaposlene in vodilne v številnih slovenskih in tujih podjetjih (Medis, Dinos, Beiersdorf Slovenija, L'Oreal – La Roche Posay, Pivovarna Union Slovenija, JZ Lekarne Velenje, JZ Obalne Lekarne, Adriatic BST, Fidimed …) ter z razvojem veščin strateškega in sistemskega razmišljanja s pomočjo coachinga.