DDV pri dobavi in montaži blaga

Online seminar

163,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Seminar je namenjen računovodjem, finančnikom, knjigovodjem, direktorjem in tistim, ki znanje iz področja DDV potrebujejo pri svojem delu.

V okviru seminarja bomo obdelali pisarniška pravila, pravila vpisovanja, kakšni naj bodo računi … torej vse, kar je povezano z administracijo. Da ne bomo samo pisarniško in papirnato usmerjeni, bo glavni poudarek seminarja na razumevanju vsebine. Vsebino bomo razložili na način, kot ga vidi komercialist, in ga pretvorili v jezik, ki ga bo razumel računovodja.

Na seminarju boste izvedeli:

  • kaj je dobava z montažo oziroma instalacijo,
  • posebnosti dobave z montažo oziroma instalacijo,
  • tujec opravi dobavo z montažo za nas,
  • mi naredimo dobavo z montažo v tujini,
  • delam v tujini (delo na nepremičnini ali dobava z montažo).

Avtorji

mag. Tanja Urbanija

Mag. Tanja Urbanija je končala magistrski študij davčnega prava mariborske Pravne fakultete. V letu 2001 je pridobila certifikat za uspešno opravljen izpit za davčnega svetovalca, ki ga podeljuje Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije. Ima bogate izkušnje s področja računovodstva, saj je delala v računovodskem servisu, objavlja članke v strokovnih publikacijah in sodeluje pri pripravi in izvedbi številnih strokovnih predavanj. Izkušnje ima na področju svetovanja, načrtovanja in zastopanja v davčnih inšpekcijskih nadzorih. Kot soavtorica je objavila pet knjig, od tega eno v tujini. Svetuje na področju DDV, davka od dohodkov pravnih oseb in dohodnine.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.