fbpx

Prijava v portal: 

e-Okolje PLUS

Poslovni paket
Ura: –
Strokovnjaki:

890,00  (DDV ni vštet v ceno)

Za enotno ceno prejmete poslovni paket:

+ dva seminarja,

+ letni dostop do portala e-Okolje,

+ letni dostop do online priročnika Ravnanje z odpadki po aktualni zakonodaji in

+ strokovno svetovanje priznanih specialistov iz prakse.


Celovita rešitev za odgovorne s področja Okolje in odpadki:

 • stalna informiranost
 • strokovno svetovanje
 • praktična izobraževanja
 • potrdilo o stalnem strokovnem razvoju

Kot vodilni ponudnik okoljskih rešitev na slovenskem trgu bomo z najboljšimi strokovnjaki poskrbeli, da boste naloge, ki so vam na okoljskem področju dodeljene, vedno naredili hitro, pravočasno in v skladu z zakonodajo.

Mi bomo skrbeli, da boste vedno pravočasno obveščeni o tekočih obveznostih, in vam pomagali, da boste za njihovo izpolnitev porabili čim manj časa.

E-Okolje PLUS je namenjen pooblaščencem za okolje, odgovornim osebam za ravnanje z odpadki, tehnologom, vodjem in strokovnim delavcem za kakovost, zaposlenim v nabavi in ostalim, ki vam je dodeljeno, da v vašem podjetju poskrbite za izpolnitev okoljske zakonodaje.

Že več kot 10 let smo vodilni ponudnik okoljskih rešitev. Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki in poskrbimo za vaše strokovno in kakovostno delo.


MNENJA STRANK:

 • »Pri seminarjih Forum Akademije me navdušuje posebej to, ker tudi po njih prejmem hiter in strokoven odgovor na svoje vprašanje.«Matej Kobolt, Struc-Ekoing d.o.o.
 • »Na izobraževanju Forum Akademije pridobim res koristne informacije za konkretno delo v podjetju.«Marija Mihalič, Esol d.o.o.
 • »Na izobraževalnem dogodku Forum Akademije sem prejel koristne informacije in dogodke take vrste podpiram.«ŽZvonko Rozmanič, Farmtech d.o.o.
 • »Vsebina izobraževanja v okviru Forum Akademije je aktualna, predavatelji odlični. Všeč mi je, da dobim odgovore na vsa zastavljena vprašanja in da imam priložnost kontaktirati z ostalimi kolegi iz stroke.«Meta Blaž, Schenker d.d.
 • »Portal za pravilno ravnanje z odpadki redno uporabljam, ker je pregleden in praktičen«.Miran Dokl, Komunala Radgona

Koristi

E-Okolje PLUS je prava rešitev za vas, ker: Vedno in povsod dostopate do povsem posodobljenega portala e-Okolje. Ta na enem mestu obravnava aktualno okoljsko zakonodajo, navodila in vzorce za pravilno ravnanje s posamezno vrsto odpadka ter usmeritve za izdelavo obveznih načrtov in poročil. Prejmete takojšen nasvet za prav vsako dilemo, kot: kaj naj po novem zahtevam od svojih dobaviteljev pri uvozu, kakšne evidence moram voditi in komu ter do kdaj poročati, kako naj z odpadki zaslužim in ostala. Poskrbimo za vaše izobraževanje. V obdobju enega leta organiziramo deset praktičnih seminarjev in delavnic z vašega področja. Za vas sta dva brezplačna. Trenutno razpisani seminarji so objavljeni TUKAJ. Pridobite potrdilo Forum Akademije o stalnem strokovnem razvoju na področju Okolje in odpadki. Potrdilo uporabite v svojem življenjepisu v poglavju o dodatnem poklicnem usposabljanju oz. pridobljeni neformalni izobrazbi. Pridobite ga na podlagi uporabe rešitve e-Okolje PLUS in končnega preverjanja znanja.

Vsebina

Enoletna podpora vključuje:

 • Stalno zagotavljanje aktualnih informacij
  Enoletni dostop do portala e-Okolje: aktualna okoljska zakonodaja, praktična navodila za pravilno ravnanje s posamezno vrsto odpadkov in obveščanje o vaših obveznostih.
 • Strokovno svetovanje in odgovore na vprašanja
  Hitre odgovore na vaše konkretne dileme oziroma rešitve, ki jih pri delu potrebujete, da ste vedno pripravljeni na obisk okoljskega inšpektorja.
 • Redno izobraževanje
  Udeležbo na dveh enodnevnih izobraževalnih dogodkih s področja Okolje in odpadki (seminarjih, delavnicah, posvetih ali konferenci).
 • Potrdilo o stalnem strokovnem razvoju na področju Okolje in odpadki

Splošni pogoji

Ob naročilu prejmete enoletni dostop do portala, udeležbo na enodnevnih seminarjih in strokovno svetovanje. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.

Posebne ugodnosti

 

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20

Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.