e-VZD PLUS
890,00  DDV ni vštet v ceno Dodaj v košarico

e-VZD PLUS

Poslovni paket

890,00  DDV ni vštet v ceno

Celovita rešitev kot enoletna podpora, namenjena odgovornim s področja varstva pri delu, da lahko svoje obveznosti hitro in enostavno izpolnijo.

Posebne ugodnosti:

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20

Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Za enotno ceno prejmete poslovni paket:

+ dva seminarja,

+ letni dostop do portala e-VZD,

+ letni dostop do online priročnika Varnost in zdravje pri delu in

+ strokovno svetovanje priznanih specialistov iz prakse.


Celovita rešitev za odgovorne s področja varstva pri delu:

 • stalna informiranost
 • strokovno svetovanje
 • praktična izobraževanja
 • potrdilo o stalnem strokovnem razvoju

OGLEJTE SI PORTAL  https://www.e-vzd.si/, na katerem se lahko tudi brezplačno registrirate.

Kot vodilni ponudnik strokovnih rešitev na slovenskem trgu bomo z najboljšimi strokovnjaki poskrbeli,  da boste naloge, ki so vam dodeljene na področju varnosti in zdravja, vedno naredili hitro, pravočasno in v skladu z zakonodajo.

Mi bomo skrbeli, da boste vedno pravočasno obveščeni o tekočih obveznostih, in vam pomagali, da boste za njihovo izpolnitev porabili čim manj časa.

E-VZD PLUS je namenjen odgovornim osebam za varnost in zdravje pri delu, kadrovikom, tehnologom, vodjem in strokovnim delavcem ter ostalim, ki vam je dodeljeno, da v vašem podjetju poskrbite za izpolnitev zakonodaje s področja varnosti in zdravja pri delu.


Mnenja uporabnikov:

»Pri seminarjih Forum Akademije me navdušuje posebej to, ker tudi po njih prejmem hiter in strokoven odgovor na svoje vprašanje.«

Matej Kobolt, Struc-Ekoing d.o.o.

»Na izobraževanju Forum Akademije pridobim res koristne informacije za konkretno delo v podjetju.«

Marija Mihalič, Esol d.o.o.

»Iskrene čestitke predavateljem. Izredno dobra predavanja, ki temeljijo na praktičnih primerih. Predavatelje in seminarje bom vsekakor priporočala naprej.«

Nataša Hočevar, Modra zavarovalnica

»Predstavitev in predavanja so zelo dobra, prejmem odgovore na zastavljena vprašanja in še pogostitev je odlična.«

Mojca Kerin, Komunala Brežice

»Vsebina izobraževanja v okviru Forum Akademije je aktualna, predavatelji odlični. Všeč mi je, da dobim odgovore na vsa zastavljena vprašanja in da imam priložnost kontaktirati z ostalimi kolegi iz stroke.«

Meta Blaž, Schenker d.d.

»Spletni portal e-VZD odličen za podjetja, saj dobijo vse informacije na enem mestu.«

Mitja Vajda, VPD Vajda

Koristi

e-VZD PLUS  je prava rešitev za vas, ker:

 • Vedno in povsod dostopate do povsem posodobljenega portala e-VZD. Ta na enem mestu obravnava aktualno zakonodajo, navodila in vzorce za ukrepanje v smeri zadostne varnosti na delovnem mestu ter usmeritve za izdelavo obvezne dokumentacije.
 • Prejmete takojšen nasvet za prav vsako dilemo, kot: katero dokumentacijo morate imeti pripravljeno ob obisku inšpektorja, točne varnostne zahteve za posamezno vrsto opreme, pravilni ukrepi, da se izognete nezgodi pri delu, itd.
 • Poskrbimo za vaše izobraževanje. V obdobju enega leta organiziramo deset praktičnih izobraževanj z vašega področja. Za vas sta dva brezplačna. Trenutno razpisani seminarji so objavljeni TUKAJ.
 • Pridobite potrdilo Forum Akademije o stalnem strokovnem razvoju na področju varnosti in zdravja pri delu. Potrdilo uporabite v svojem življenjepisu v poglavju o dodatnem poklicnem usposabljanju oz. pridobljeni neformalni izobrazbi. Pridobite ga na podlagi uporabe rešitve e-VZD PLUS in končnega preverjanja znanja.
 • Pridobite točke v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu.

Vsebina

Enoletna podpora vključuje:

 • Stalno zagotavljanje aktualnih informacij
  • Enoletni dostop do portala e-VZD in online priročnika Varnost in zdravje pri delu: aktualna zakonodaja s pojasnili, pravice in dolžnosti delavcev ter delodajalcev, izdelava izjave o varnosti z oceno tveganja, praktični primeri ukrepov in vpeljave sistema varnosti pri delu v prakso
 • Strokovno svetovanje in odgovore na vprašanja
  • Hitre odgovore na vaše konkretne dileme oziroma rešitve, ki jih pri delu potrebujete, da ste vedno pripravljeni na obisk inšpektorja
 • Redno izobraževanje s pridobitvijo točk v skladu s 5. členom Pravilnika o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu
 • Udeležbo na dveh izobraževalnih dogodkih s področja varnosti in zdravja pri delu
 • Potrdilo o stalnem strokovnem razvoju na področju varnosti in zdravja pri delu in točke v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu

Splošni pogoji

Naročnino je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred prejetjem dostopa do portala. Enoletni dostop do portala, udeležbo na praktičnih seminarjih in strokovno svetovanje koristite ob vaši poravnavi plačila in se po obdobju enega leta samodejno podaljša. Odpoved je možna v pisni obliki najkasneje en mesec pred potekom dvanajstmesečnega obdobja. Naročnina vam velja eno leto od dne, ko ste jo poravnali. Če se odjavite prej kot v enem letu, vam za čas dostopa do e-VZD PLUS zaračunamo naročnino v sorazmernem delu. Dostop do portala e-vzd vam takoj preneha, prav tako vse ostale ugodnosti v okviru podpor e-VZD PLUS. Lahko pa storitev e-VZD PLUS koristi druga oseba iz vaše organizacije. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. S pisno prijavo na portal sprejemate ta določila in splošne pogoje. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke lahko kadarkoli na vašo zahtevo spremenimo ali izbrišemo.