fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Enostavna uporaba programa Excel pri vsakodnevnem delu

E-mail seminar
Ura: –
Strokovnjaki:

148,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Pri vsakodnevnem poslovanju je Excel nenadomestljivo orodje, ki nam delo bistveno olajša in pohitri, pogosta težava pa je nepoznavanje številnih možnosti, ki nam jih ponuja Excel (2007 in 2010)!

Tako mnogi ob pomanjkanju časa zaradi intenzivnega tempa ne vemo, ali se v pravem trenutku ne spomnimo, kako se nastavi kakšna formula, pripravi zahtevnejša tabela, nariše in oblikuje graf …

Za vse, ki želijo pridobiti ali osvežiti znanje o uporabi programa Excel na enostaven in praktično uporaben način, smo zato pripravili izjemen e-mail seminar.

Posebne ugodnosti:

Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

E-mail seminar vas korak za korakom vodi skozi:

  1. osnovne formule, funkcije in delo s celicami
  2. pripravo tabel in obdelavo podatkov
  3. oblikovanje grafov in nastavitve tiskanja

E-mail seminar vključuje tri lekcije v obliki PDF.

Lekcije lahko enostavno natisnete in vam ostanejo v trajni lasti. Takšen način izobraževanja vam omogoča, da boste znanje osvojili udobno, brez odhoda z delovnega mesta in takrat, ko vam bo to najbolj ustrezalo.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati pred izvedbo e-mail seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo e-mail seminarja.