fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Hitro branje za poslovno okolje

Delavnica
Ura: –
Strokovnjaki:

298,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Vam pri branju strokovne literature uhajajo misli?

Berete, toda ne veste kaj ste prebrali?

Vam branje ukrade preveč časa?6 top razlogov za udeležbo na delavnici:

 • Naučili vas bomo brati 2 krat hitreje kot ob pričetku tečaja (vsaj 300 besed na minuto).
 • Zmogli boste preučiti več gradiva v krajšem času.
 • Hitreje se boste pripravili na poslovni sestanek in boste lažje sledili novim tematikam.
 • Razumeli in zapomnili si boste prebrano.
 • Znali boste prilagajati stil branja posameznim tekstom (strokovna literatura, zakonodaja…).
 • Znali se boste skoncentrirati in zbrati misli.

Kako poteka?

Delavnica poteka po metodi hitrega učenja Minerva. Poudarek je na praktičnem delu, medsebojnem komuniciranju in usvajanju znanj. Razgibana delavnica omogoča (in zahteva) nenehno aktivno sodelovanje udeležencev, kar preprečuje upad koncentracije. Glede na potrebe in sposobnosti skupine prilagodimo tempo ter vsebino, prav tako so vključene vaje za razgibavanje. Dela se individualno in skupinsko. Uporabljajo se posebni učni pristopi, ki omogočajo hitro branje in pomnjenje.

POSEBNA PONUDBA:

Udeleženci delavnice lahko postanete naročniki portala VODENJE.SI po 20% nižji ceni (prihranite 79,60 eur!)

Vodenje.si je spletni portal za sodobne vodje. Omogoča vam:

 • Dostop do strokovnih vsebin s področja vodenja in poslovodenja
 • Praktičnih dokumentov/vzorcev za lastno uporabo
 • Obveščanja o novostih, zakonodajnih spremembah, priložnostih
 • Možnost brezplačnega postavljanja vprašanj strokovnjakom
 • 10% popust na vsa izobraževanja s področja vodenja
 • DODATNO: Brezplačna udeležba 2 vodstvenih delavnic!

Avtorji

mag. Vanja Jus

Vanja Jus je strokovnjakinja s področja Urjenja uma, Hitrega branja, Intelektualne lastnine, Projektnega managementa, Strateškega managementa, Javnega nastopanja, Komunikacije, Stikov z javnostmi, Poslovnega bontona, Družbene odgovornosti organizacij, Upravljanja s kadri, Sistemov vodenja in Uvajanja kakovosti v organizacijo. Živi in dela v skladu z načelom urejenosti, logičnosti, doslednosti in je pri tem tudi sistematična, kreativna, prilagodljiva in odprta za novosti in specifike. Vanja Jus je magistra znanosti s področja prava človekovih pravic, magistra prava specializirana za intelektualno lastnino in mednarodno gospodarsko pravo, diplomirana inženirka strojništva s področja konstrukterstva in gradnje strojev ter profesorica strokovnih predmetov. Poleg formalnih programov izobraževanja ima zaključenih še preko dvajset izobraževanj s področja Intelektualne lastnine, Vodenja, Projektnega managementa, Strateškega managementa, Urjenja uma, Javnega nastopanja, Komunikacije, Stikov z javnostmi, Poslovnega bontona, Družbene odgovornosti organizacij, Upravljanja s kadri, Sistemov vodenja in uvajanja kakovosti v organizacijo. Opravljen ima strokovni izpit za zastopnico za modele in znamke pri Uradu za intelektualno lastnino Republike Slovenije, je vodilna presojevalka za sistem vodenja kakovosti in certificirana trenerja urjenja uma in trenerka hitrega branja in pomnjenja. Ima bogate izkušnje z vodenjem civilnega dialoga, vodenjem organizacij in projektov, ki si jih je pridobila skozi učenje in praktično delo na mestu; predsednice parlamenta Študentske organizacije Univerze v Mariboru, vodje, članice senata Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru, članica evropskega zbora nacionalnih predstavnikov ESN sekcij, nacionalne koordinatorke Slovenije za Central Student Network, predsednica Združenja boksarskih sodnikov Slovenije, vodje projekta MemoHELP, kot svetovalka za intelektualno lastnino na TehnoCentru Univerze v Mariboru, pisarni za prenos tehnologij, na Evropskem inovacijskem centru Univerzum Minerva ter v številnih drugih organizacijah in podjetjih kjer sodeluje. Je članica Združenja za zaščito industrijske lastnine, predsednica Nacionalnega združenja za promocijo in urjenje uma Slovenije, vodja zagovorništva pri mreži izobraževalnih nevladnih organizacij Slovenije, članica Alumni kluba diplomantov FS UM, članica Alumni kluba Fakultete za državne vede, sodnica porotnica. Živi in dela v skladu z načelom urejenosti, logičnosti in doslednosti skupaj s sinovi Erazmom (2007), Urbanom (2008), Lovrom (2010) ter partnerjem mag. Petrom Cokanom v Mariboru.

Splošni pogoji

Po potrditvi izvedbe boste prejeli predračun, ki ga je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo online seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo online seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se online seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se online seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi online seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S prijavo sprejemate ta določila in splošne pogoje.