fbpx

Prijava v portal: 

IT Mentor

E-revija
Ura: –
Strokovnjaki:

Top 3 prednosti letne naročnine e-revije:

1. Najnovejši trendi poučevanja računalništva
2. Vedno nove ideje za zanimiv in razumljiv pouk
3. Izmenjava izkušenj iz prakse

148,00  (DDV ni vštet v ceno)

Dobrodošli v svetu IT Mentor – e-revije za sodobne učitelje računalništva, multimedije in robotike!

V današnji hitro spreminjajoči se digitalni dobi je ključnega pomena, da se učitelji nenehno izpopolnjujete in pridobivate znanja, ki vam omogočajo, da svoje učence opremite z veščinami prihodnosti.

V svoji pedagoški praksi se kot učitelj računalništva, multimedije ali robotike soočate s številnimi izzivi:

 • hitro spreminjajoča se tehnologija – ta se hitro razvija in zato morate stalno nadgrajevati svoje znanje, kar je lahko zahtevno, prav tako morate temu prilagajati tudi priprave na pouk, metode in oblike dela;
 • različne ravni znanja učencev – ti imajo različna predznanja in interese, kar vam lahko otežuje pripravo učne vsebine, ki je primerna za vse. Tako so nekateri bolj napredni in se hitro dolgočasijo, drugi pa potrebujejo več podpore.
 • pomanjkanje usposabljanj, virov in gradiv – kakovostnih učnih gradiv za te vsebine je malo v slovenščini je malo, premalo dobrih praktičnih usposabljanj otežuje učinkovito poučevanje in sledenje tehnološkim novostim;
 • vključevanje sodobnih trendov – soočate se z izzivom, kako vključiti sodobne trende, kot so umetna inteligenca, kibernetska varnost in podatkovna znanost, v svoje poučevanje na razumljiv in zanimiv način;
 • dobro medpredmetno povezovanje – pri tem pogosto primanjkuje znanj, izkušenj, smernic ali podpore za uspešno uporabo IKT v poučevanju ostalih predmetov.

IT Mentor je mesečna e-revija, ki izhaja v digitalni obliki, namenjena pa je prav temu cilju – podpirati učitelje, ki želijo svojim učencem ponuditi najboljše možno izobraževanje na področju računalništva in multimedije.

Kaj lahko pričakujete v vsaki številki?

 • Strokovne članke: Poglobljene in aktualne teme, ki vas bodo obdržale na tekočem z najnovejšimi trendi v tehnologiji in pedagogiki.
 • Praktične delavnice: Napotki za izvedbo ur, ki vam bodo pomagali uvesti nove tehnologije in programska orodja v vašo učilnico.
 • Izmenjava izkušenj: Priložnost za učenje od kolegov, ki delijo svoje uspehe, izzive in inovativne pristope pri poučevanju.
 • Projekti in ideje za pouk: Konkretni projekti, ki jih lahko takoj implementirate v vaše priprave ter izvedbo z učenci.

Zakaj naročiti?

Naročilo na e-revijo IT Mentor vam ne prinaša le dostopa do izjemnih virov znanja ter izkušenj, temveč vas vključi v skupnost predanih pedagogov, ki si prizadevajo za izboljšanje kakovosti izobraževanja računalništva, multimedije in robotike v Sloveniji. Tako boste pridobili:

 • dostop do ekskluzivnih spletnih vsebin samo za naročnike;
 • 9 številk revije letno (ena številka je dvojna);
 • arhiv vseh številk, na voljo na spletni strani, dostopni na vseh napravah.

Pridružite se nam in bodite del revolucionarnega gibanja v vzgoji in izobraževanju. Vaš prispevek in sodelovanje lahko resnično spremenita način, kako poučujemo in se učimo v digitalni dobi.

Splošni pogoji

Naročnina se po poteku enoletnega obdobja samodejno podaljša. V primeru, da v prihodnje naročnine ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.

Informacije o letni naročnini: Cena letne naročnine z 9 izvodi v pdf obliki znaša 148,00 EUR (brez DDV).