Kadrovski svetovalec
148,00  (DDV ni vštet v ceno) Dodaj v košarico

Kadrovski svetovalec

E-revija

148,00  (DDV ni vštet v ceno)

 

Letna naročnina (10 številk e-revije) – 1x mesečno prejmite praktične in strokovne vsebine neposredno na vaš email naslov.

 

Posebne ugodnosti:

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20

Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.


Ste kadrovik/ca ali strokovni/a sodelavec/ka, ki se dnevno ukvarja s problematiko kadrovanja, zaposlovanja ali z delovnopravnim področjem? Potem je nova strokovna online revija KADROVSKI SVETOVALEC kot nalašč za vas!


Zakaj izbrati strokovno online revijo Kadrovski svetovalec?

 • Vsak mesec v vaš e-nabiralnik prejmete aktualne informacije za vaše uspešno delo, npr. novosti zakonodaje, podatke za pripravo in obračun plač, konkretne napotke za pripravo pogodb o zaposlitvi …
 • Z obveščanjem o zakonodajnih novostih boste vedno vedeli, kako te spremembe vplivajo na vaše delo in kako jih uvesti v prakso.
 • Vsaka številka vključuje tudi vzorec uporabne dokumentacije, kot so pogodbe, vzorci odpovedi ali pravilniki, ki jih lahko takoj uporabite pri vašem delu.

+ DODATNO:

 • Naši izkušeni strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja in ponujajo konkretne rešitve za izzive, s katerimi se soočate v vsakdanjem delu. Pošljite nam svoja vprašanja in prejmite napotke uglednih strokovnjakov.

e-revija Kadrovski svetovalec novice


Vsak mesec boste prejeli dostop do vsebin online revije in s tem do izbora strokovnih člankov, mnenj strokovnjakov o aktualnih vprašanjih s kadrovskega področja ter vzorcev in odgovorov, preprosto sledili aktualni zakonodaji, praktičnim primerom ter hitro in učinkovito izvajali svoje delo.


Komu je revija namenjena?

Strokovna online revija je namenjena kadrovikom in sodelavcem v kadrovskih službah v zasebnem kot tudi javnem sektorju.


  Izbor člankov naslednje revije

  • Zakonodajne novosti 2024 (minimalna plača 2024, novosti ZDR-1, zdravstveno zavarovanje …)
  • Mesečni pregled podatkov za obračun plač (število ur, prazniki …)
  • Spremljanje poskusnega dela in odpoved v primeru neuspešno opravljenega poskusnega dela
  • Porast bolniške odsotnosti in kaj lahko delodajalec stori v primeru kršitev?
  • Priloga: vzorec odpoved pogodbe o zaposlitvi – negativno opravljeno poskusno delo

  S klikom na gumb ‘PRENOS’ si lahko prenesete nekaj vzorčnih strani revije. 


  Avtorji

  Strokovno online revijo sooblikujejo vrhunski slovenski strokovnjaki s področja kadrovske problematike podjetij, med drugimi:

  • Tanja Bohl, odvetnica, specializirana za delovno pravo, avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na mnogih izobraževanjih;
  • Štefka Korade Purg, strokovnjakinja za sistem javnih uslužbencev, plačnega sistema ter organiziranosti in sistemizacije delovnih mest javnega sektorja;
  • Brigita Osojnik, davčna svetovalka z licenco Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije;
  • Klemen Žibret, magister znanosti s področja ekonomije in poslovnih ved, deluje kot svetovalec, trener, predavatelj in coach;

  IN-HOUSE izobraževanje

  Izobraževanje lahko izvedemo samo za vaše zaposlene na sedežu vašega podjetja.
  >> Pošljite povpraševanje

  Avtorji

  mag. Brigita Osojnik

  Brigita OsojnikMag. Brigita Osojnik je direktorica družbe Pabide d.o.o., davčna svetovalka z licenco Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije, s praktičnimi izkušnjami na področju davka na dodano vrednost, davka od dohodkov pravnih oseb, dohodnine, mednarodnih davkov, premoženjskih davkov, prispevkov za socialno varnost, sodelovanja v davčnih inšpekcijskih postopkih, pridobljenimi s 25-letnim delom na davčnem področju in predavateljica ter avtorica številnih strokovnih prispevkov za publikacije in portale na davčnem področju.

  mag. Klemen Žibret

  Je izkušen kadrovski manager in predavatelj, ki je v svoji dosedanji karieri je opravljal vodstvena in vodilna delovna mesta v gospodarstvu v slovenskih in tujih družbah na področju vodenja in organiziranja, svetovanja, prodaje, upravljanja s človeškimi viri ter razvoja zaposlenih. Prav tako je član v raznih strokovnih združenjih in vodi delovne skupine s področja plač in kadrov. Mag. Klemen Žibret je tudi imenovan oz. habilitiran višješolski in visokošolski predavatelj (za področje managementa in organizacije), avtor več člankov s področja vodenja in organiziranja, človeških virov, inovativnosti, komunikacije ter pisarniškega poslovanja. V zadnjih letih se vedno bolj ukvarja z delovanjem sodobno naravnane kadrovske funkcije, ki deluje kot poslovni partner podjetja in deluje razvojno ter trajnostno in s tem prispeva k zadovoljevanju potreb vseh vključenih deležnikov – tako lastnikov, poslovodstva, kakor tudi zaposlenih.

  Štefka Korade Purg

  Je univerzitetna diplomirana sociologinja z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami v državni upravi, in sicer na področjih organiziranosti in sistemskega urejanja uprave in javnega sektorja, upravljanja kadrovskih virov s posebnim poudarkom na izvajanju in dograjevanju sistema javnih uslužbencev in tudi plačnega sistema ter sistemizacije delovnih mest, kjer je opravljala najzahtevnejše in tudi vodstvene naloge. Posebej pomembna je bila njena vloga v obdobju po letu 1994, ko je v Sloveniji potekala na eni strani reorganizacija državne uprave predvsem na teritorialni ravni z ustanovitvijo upravnih enot, na drugi strani pa uvajanje lokalne samouprave s pričetkom delovanja novih občin. Sodelovala je v številnih projektnih skupinah in v pogajalskih skupinah vlade za pogajanja s sindikati javnega sektorja. Teoretične in sistemske izkušnje, pridobljene na tem področju, je nadgradila s praktičnimi izkušnjami na zahtevnih delovnih mestih, kjer je vsakodnevno v praksi uporabljala znanja na področju organiziranosti in delovanja uprave, sistemizacije delovnih mest in plač ter finančnega poslovanja uprave. Kot predavateljica sodeluje tudi v procesih izpopolnjevanja in usposabljanja javnih uslužbencev, sodelovala pa je tudi na konferencah in posvetih doma in v tujini.

  Tanja Bohl

  Tanja BohlLeta 2001 je zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Že v času študija je opravljala prakso v odvetniški pisarni v Mariboru, po diplomi aprila 2001 pa se je zaposlila kot odvetniška pripravnica v odvetniški pisarni v Škofji Loki. Septembra 2002 je zaključila obvezno sodno pripravništvo na Višjem sodišču v Ljubljani, septembra leta 2003 pa opravila državni pravniški izpit. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v pisarni odvetnika Mira Senice v Ljubljani, nekaj let je bila odvetnica v Odvetniški pisarni Ulčar&partnerji iz Ljubljane, maja 2013 pa je ustanovila Odvetniško pisarno Bohl d.o.o.. Pri svojem delu se posebej poglobljeno ukvarja z delovnim pravom. Leta 2022 je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani zaključila specializacijo s področja delovnega prava in pri Odvetniški zbornici Slovenije pridobila naziv specialistka za področje delovnega prava. Je avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na različnih izobraževanjih za kadrovike in pravnike.

  Splošni pogoji

  Naročnina se po poteku enoletnega obdobja samodejno podaljša. V primeru, da v prihodnje naročnine ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.

  Informacije o letni naročnini: Cena letne naročnine z 10 izvodi v pdf obliki znaša 98,00 EUR (brez DDV).