Knjiženje zahtevnih poslovnih dogodkov in njihov vpliv na zaključni račun

Večdnevni izobraževalni program

660,00  DDV ni vštet v ceno

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Bliža se konec poslovnega leta in kmalu se bodo pričele priprave na zaključni račun. Ob tem, da je vaše delo že samo po sebi zahtevno, ga spremlja tudi zakonodaja, ki se nenehno spreminja.

Če so vam določeni poslovni dogodki čez leto delali težave, ki so jih spremembe zakonodaje še zapletle, je zdaj čas, da knjižbe popravite in uredite knjigovodske evidence, saj bodo le te krojile zaključna poročila vašega podjetja.

Na izobraževanju, ki smo ga pripravili posebej za vas računovodje, vam bomo prikazali najpogostnejše dileme in napake, ki se pri evidentiranju in razumevanju zahtevnejših poslovnih dogodkov dogajajo v praksi in s katerimi se srečujete tudi sami.

Program je namenjen: računovodjem, podjetnikom, vsem odgovornim za pravilno knjiženje dogodkov v podjetju ter vsem, ki vas tematika zanima.

  • Tematsko obarvana srečanja bodo potekala v obliki dveh intenzivnih interaktivnih delavnic v sproščenem vzdušju. Zaradi omejenega števila udeležencev delavnice omogočajo učinkovitejše delo, odprto komunikacijo s predavatelji in izmenjavo izkušenj.
  • Delavnice trajajo po 5 pedagoških ur. Podrobno se boste spoznali s tematiko in prejeli odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo v praksi. Na vsaki delavnici boste prejeli tudi pripadajoče seminarsko gradivo.
  • Na prvi delavnic boste prejeli poslovno izdajo priročnika Računovodski praktikum. Omogoča vam vpogled v dodatne pomembne tematike ob času, ki si ga lahko sami izberete, brez potnih stroškov in odsotnosti z delovnega mesta.
  • Ob koncu programa boste prejeli pisni test preverjanja znanja, katerega boste rešili doma oz. na delovnem mestu, izpolnjenega pa nam boste poslali po navadni ali elektronski pošti.
  • V primeru uspešno opravljenega preverjanja znanja boste kot potrdilo o strokovni usposobljenosti prejeli certifikat Knjiženje zahtevnih poslovnih dogodkov v slovenščini in angleščini.

Izobraževanje je zastavljeno praktično, tako da boste:

  • vedeli, kako novi SRS vplivajo na poslovanje in posledično na končni rezultat podjetja,
  • znali rešiti zahtevnejše primere poslovnih dogodkov, ki se pojavljajo v praksi in vam čez leto povzročajo težave,
  • spoznali najpogostejše napake, ki se pri knjigovodenju in računovodenju dogajajo v praksi,
  • prejeli odgovore na konkretna vprašanja, spoznali kolege iz stroke in izmenjali izkušnje iz prakse.

Vsebina