Motivirajmo sebe, druge in obvladali bomo izredne razmere!

Online seminar v živo

69,90  DDV ni vštet v ceno

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Aktualen motivacijski online seminar v živo s Sašo Einsiedler

+ Posebno darilo za vas:
vključene vaje iz samohipnoze, ki jih preizkusite in posnetek v avdio obliki za dvigovanje razpoloženja s subliminalnimi sporočili


Poslovni ljudje smo vajeni vzponov in padcev. Zavedamo se, da so to največkrat kratkotrajna stanja in da se s pametnimi ukrepi situacija hitro lahko popravi.

Kaj pa tokrat, ko padec traja zelo dolgo časa?

Če imate otroke, ste v teh dneh mnogo več kot samo starši… In če ste zaposleni, ki delate od doma, ste mnogo več kot samo uslužbenci.

ZATO KLJUČNO VPRAŠANJE:
Kako naj ohranimo ravnovesje med vsemi vlogami, ki jih v teh dneh imamo; KAKO naj obdržimo samomotivacijo in ob tem ohranjamo pozitivno naravnanost v odnosu do poslovnih izzivov, zaposlenih, poslovnih partnerjev in predvsem do družine?

Strokovnjaki svarijo, da je zaradi epidemije koronavirusa pričakovati porast tesnobe in depresije. Recimo NE! Dobro uro časa investirajte vase in prisluhnite nasvetom Saše Einsiedler, ki je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach, predvsem pa mama petih otrok.


Online seminar v živo spremljate preko lastnega računalnika in z mesta, ki vam najbolj ustreza, od 10.00 do 11.30, zato vam ni treba zapuščati doma oz. delovnega mesta. Online seminar v živo omogoča vašo interakcijo, diskusijo in zastavljanje vprašanj (po mikrofonu ali pisno).

Vabimo vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej na [email protected] in poskrbeli bomo, da boste tekom izobraževanja prejeli koristne odgovore in pojasnila!

  • Preverjene tehnike, da prelisičimo svoje možgane, da bodo delovali ZA nas, ne PROTI nam.
  • Kakšna naj bo prava mera skrbi zase in za druge?
  • Kako smiselno razporedimo vse obveznosti čez dan?
  • Vaje iz hipnoze.

Avtorji

Saša Einsiedler

Saša Einsiedler je že v srednji šoli začela delati na RGL (Radio glas Ljubljane) in na Televiziji Slovenija, kasneje na POP TV. Življenjska pot pa jo je zanesla v popolnoma druge vode. Danes je namreč prva v tem delu Evrope s certifikatom svetovno znanega Jacka Canfielda »Success Principles«, certificirana DreamBuilder coach-inja, ima mednarodno licenco persolog DISK trenerke, je družinska in transformativna mediatorka ter avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler. Je poslovna ženska, svoje podjetje ima že dvajset let, je mama petih otrok. Deluje v večjih in manjših podjetjih kot izvajalka delavnic za komunikacijo, osebno uspešnost, izboljševanje odnosov, predvsem pa z motivacijskimi delavnicami na temo zastavljanja ciljev ter strategijami za doseganje le-teh. Pomaga pri nesoglasjih in iskanju skupnih rešitev v teamih, pri preoblikovanju načina razmišljanja in delovanja predvsem vodilnih kadrov. Deluje kot osebni coach ter dosega izjemne rezultate na svojih treningih nastopanja ter ostalih komunikacijskih veščinah. Z javnimi predavanji, delavnicami ter spletnimi predavanji pomaga ozaveščati ljudi ter jih opominjati, da smo sami kreatorji svoje realnosti in da z določenim načinom delovanja ter predvsem razmišljanja lahko dosegamo najboljše rezultate. Piše redne kolumne za revijo Zarja/Jana ter se s svojimi članki pojavlja kot avtorica na različnih portalih o poslovnem uspehu, osebni rasti ter drugih. Strategije za doseganje osebnega in poslovnega uspeha uspešno tudi živi in ima otipljive rezultate, kajti »Uspeh je dosegljiv vsem!«, pravi.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.