Novela Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti

Online seminar
Avtorji:Tanja Bohl

178,00  (DDV ni vštet v ceno)

Kraj izvedbe:Online (preko spleta)

 

Določbe novele Zakona o evidencah na področju dela se pričnejo uporabljati 20. novembra!

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.


Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV-A) je pričel veljati 20. maja, določbe pa se pričnejo uporabljati z 20. novembrom 2023. Novela ZEPDSV-A je prinesla številne novosti in vpeljava v prakso delodajalcem povzroča kar nekaj nevšečnosti.

  • Kakšne spremembe je prinesla novela ZEPDSV-A?
  • Kaj vse mora po novem vsebovati evidenca o izrabi delovnega časa?
  • Ali je elektronsko vodenje evidence o izrabi delovnega časa obvezno za vse delodajalce?
  • Katere so najpogostejše napake pri vodenju evidence o izrabi delovnega časa in kako se jim izogniti?

Udeležite se online seminarja, kjer bomo delodajalce seznanili z vsemi novostmi novele ter kako jih implementirati v praksi.

Če imate v zvezi z evidencami delovnega časa že sedaj kakšna vprašanja, nam jih pošljite na naslov: [email protected] do 28. avgusta 2023.


Oblika in potek izobraževanja

Online seminar spremljate preko lastnega računalnika ali mobilne naprave.


Vsebina seminarja

  • Kakšne spremembe prinaša novela ZEPDSV-A?
  • Kaj vse mora po novem vsebovati evidenca o izrabi delovnega časa?
  • Ali je elektronsko vodenje evidence o izrabi delovnega časa obvezno za vse delodajalce?
  • Katere so najpogostejše napake pri vodenju evidence o izrabi delovnega časa in kako se jim izogniti?

Komu je seminar namenjen? 

Direktorjem, vodjem v proizvodnji in ostalih dejavnosti, vodjem oddelkov in ostalim vodjem, kadrovskim strokovnjakom in vsem, ki se s srečujete s problematiko evidentiranja delovnega časa v podjetjih in organizacijah. 


Predavateljica

Tanja BohlTanja Bohl

Že v času študija je opravljala prakso v odvetniški pisarni v Mariboru, po diplomi aprila 2001 pa se je zaposlila kot odvetniška pripravnica v odvetniški pisarni v Škofji Loki. Septembra 2002 je zaključila obvezno sodno pripravništvo na Višjem sodišču v Ljubljani, septembra leta 2003 pa opravila državni pravniški izpit.

Po opravljenem državnem pravniškem izpitu je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v pisarni odvetnika Mira Senice v Ljubljani, nekaj let je bila odvetnica v Odvetniški pisarni Ulčar&partnerji iz Ljubljane, maja 2013 pa je ustanovila Odvetniško pisarno Bohl d.o.o.. Pri svojem delu se posebej poglobljeno ukvarja z delovnim pravom. Leta 2022 je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani zaključila specializacijo s področja delovnega prava in pri Odvetniški zbornici Slovenije pridobila naziv specialistka za področje delovnega prava.

Je avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na različnih izobraževanjih za kadrovike in pravnike.


Preverite še ostala izobraževanja iz – HRM. Pomagali vam bodo razjasniti številne dileme iz prakse.

IN-HOUSE izobraževanje

Izobraževanje lahko izvedemo samo za vaše zaposlene na sedežu vašega podjetja.
>> Pošljite povpraševanje

Avtorji

Tanja Bohl

Tanja BohlLeta 2001 je zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Že v času študija je opravljala prakso v odvetniški pisarni v Mariboru, po diplomi aprila 2001 pa se je zaposlila kot odvetniška pripravnica v odvetniški pisarni v Škofji Loki. Septembra 2002 je zaključila obvezno sodno pripravništvo na Višjem sodišču v Ljubljani, septembra leta 2003 pa opravila državni pravniški izpit. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v pisarni odvetnika Mira Senice v Ljubljani, nekaj let je bila odvetnica v Odvetniški pisarni Ulčar&partnerji iz Ljubljane, maja 2013 pa je ustanovila Odvetniško pisarno Bohl d.o.o.. Pri svojem delu se posebej poglobljeno ukvarja z delovnim pravom. Leta 2022 je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani zaključila specializacijo s področja delovnega prava in pri Odvetniški zbornici Slovenije pridobila naziv specialistka za področje delovnega prava. Je avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na različnih izobraževanjih za kadrovike in pravnike.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo online seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo online seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se online seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se online seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi online seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo sprejemate ta določila in splošne pogoje.