Odvetnik odgovarja: Delo od doma

Online seminar v živo
Avtorji:Tanja Bohl

148,00  DDV ni vštet v ceno

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

1. DATUM:
28. september 2020, od 9.00 do 10.30

2. OKVIRNA VSEBINA:

  • Kako urediti pravila v podjetju, pred pričetkom uvajanja dela od doma (pravno in z vidika VZD)?
  • Kako urediti pogodbo o zaposlitvi (sklenitev nove pogodbe, odpoved prejšnje)?
  • Obveščanje inšpektorata za delo (pravila in potrebna dokumentacija)?
  • Kako vse urediti v čim krajšem času, s čim manj stroški?
  • Kako določiti višino nadomestila za uporabo delovnih sredstev?

Zagotovo imate še številna vprašanja, ki vas tarejo ob ponovni zaostritvi pogojev za delo in ob novih protivirusnih ukrepih.

Pošljite jih na naš naslov: [email protected] do 27. 9. 2020.

3. OBLIKA IN POTEK IZOBRAŽEVANJA:
Online seminar spremljate preko lastnega računalnika ali mobilne naprave, ni vam treba zapuščati delovnega mesta ali doma.

4. KOMU JE NAMENJENO:
Direktorjem, HR menedžerjem, kadrovskim strokovnjakom, vodjem in vsem, ki se s tematiko srečujete v podjetjih in organizacijah.

Z online izobraževanjem vas želimo seznaniti z bistvenim zakonskim okvirjem za organizacijo dela od doma. Ko se namreč delodajalec odloči za uvedbo dela na domu, mora pred pričetkom dejanskega opravljanja dela na domu, izpolniti vse zakonsko določene predpostavke, ki splošno veljajo za opravljanje delo na domu.

Odvetnik odgovarja: Delo od doma

  • zakonsko pravilna izvedba organiziranja dela od doma (obrazložitve zakonskih osnov: kako organizirati delo od doma, priprava nove pogodbe o zaposlitvi, varnost in zdravje pri delu od doma)

Avtorji

Tanja Bohl

Tanja BohlOdvetnica je po letu 2003 opravljenem državnem pravosodnem izpitu kariero nadaljevala kot odvetniška kandidatka v Odvetniški pisarni Senica, kasneje pa kot odvetnica in partnerica v Odvetniški pisarni Ulčar & partnerji, dokler se ni leta 2013 odločila za samostojno karierno pot in je ustanovila lastno odvetniško pisarno Bohl d.o.o. Specializirana je za področje delovnega prava, saj v okviru odvetniške pisarne primarno sodelujejo z delodajalci, katerim svetujejo v vseh delovnopravnih zadevah, zastopajo pa tako delodajalce kot delavce v sodnih postopkih. Odvetnica Tanja Bohl je avtorica številnih strokovnih publikacij ter predavateljica na različnih izobraževanjih s področja delovnega prava za pravnike in kadrovike. Trenutno zaključuje tudi specialistični študij delovnega prava in socialne varnosti pri Pravni fakulteti v Ljubljani.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.