fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Odvetnik odgovarja: Delo od doma

Online seminar v živo
Ura: 9.00 – 10.30
Strokovnjaki:

148,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

1. DATUM:
28. september 2020, od 9.00 do 10.30

2. OKVIRNA VSEBINA:

  • Kako urediti pravila v podjetju, pred pričetkom uvajanja dela od doma (pravno in z vidika VZD)?
  • Kako urediti pogodbo o zaposlitvi (sklenitev nove pogodbe, odpoved prejšnje)?
  • Obveščanje inšpektorata za delo (pravila in potrebna dokumentacija)?
  • Kako vse urediti v čim krajšem času, s čim manj stroški?
  • Kako določiti višino nadomestila za uporabo delovnih sredstev?

Zagotovo imate še številna vprašanja, ki vas tarejo ob ponovni zaostritvi pogojev za delo in ob novih protivirusnih ukrepih.

Pošljite jih na naš naslov: [email protected] do 27. 9. 2020.

3. OBLIKA IN POTEK IZOBRAŽEVANJA:
Online seminar spremljate preko lastnega računalnika ali mobilne naprave, ni vam treba zapuščati delovnega mesta ali doma.

4. KOMU JE NAMENJENO:
Direktorjem, HR menedžerjem, kadrovskim strokovnjakom, vodjem in vsem, ki se s tematiko srečujete v podjetjih in organizacijah.

Z online izobraževanjem vas želimo seznaniti z bistvenim zakonskim okvirjem za organizacijo dela od doma. Ko se namreč delodajalec odloči za uvedbo dela na domu, mora pred pričetkom dejanskega opravljanja dela na domu, izpolniti vse zakonsko določene predpostavke, ki splošno veljajo za opravljanje delo na domu.

Odvetnik odgovarja: Delo od doma

  • zakonsko pravilna izvedba organiziranja dela od doma (obrazložitve zakonskih osnov: kako organizirati delo od doma, priprava nove pogodbe o zaposlitvi, varnost in zdravje pri delu od doma)

Avtorji

Tanja Bohl

Tanja BohlLeta 2001 je zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Že v času študija je opravljala prakso v odvetniški pisarni v Mariboru, po diplomi aprila 2001 pa se je zaposlila kot odvetniška pripravnica v odvetniški pisarni v Škofji Loki. Septembra 2002 je zaključila obvezno sodno pripravništvo na Višjem sodišču v Ljubljani, septembra leta 2003 pa opravila državni pravniški izpit. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v pisarni odvetnika Mira Senice v Ljubljani, nekaj let je bila odvetnica v Odvetniški pisarni Ulčar&partnerji iz Ljubljane, maja 2013 pa je ustanovila Odvetniško pisarno Bohl d.o.o.. Pri svojem delu se posebej poglobljeno ukvarja z delovnim pravom. Leta 2022 je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani zaključila specializacijo s področja delovnega prava in pri Odvetniški zbornici Slovenije pridobila naziv specialistka za področje delovnega prava. Je avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na različnih izobraževanjih za kadrovike in pravnike.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.