Izobraževalni paket za razvoj računovodskih kompetenc

Paket online izobraževanj

268,00  DDV ni vštet v ceno

Datum izvedbe: Dostopno takoj
Kraj izvedbe:Vaš računalnik – Spletna učilnica

Predstavljamo vam sklop e-izobraževanj,  ki na edinstven način združuje kombinacijo posnetih video seminarjev.

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Izobraževalni paket za razvoj računovodskih kompetenc


Zdaj je pravi čas za pripravo na jesenske izzive! Čas poletnega »zatišja« je idealen za pridobivanje novih znanj in kompetenc.

Predstavljamo vam sklop e-izobraževanj, ki na edinstven način združuje kombinacijo posnetih video seminarjev s področja računovodskih napak, REK obrazcev in varstva osebnih podatkov ter PDF gradiva s področja transfernih cen. V času, na kraju in na mediju, ki si ga boste izbrali, vam bodo predelane vsebine zagotovile nadgradnjo znanja in profesionalni napredek.


Kaj vsebuje? 

Izobraževalni paket vsebuje 3 video seminarje in pdf gradivo.

varstvo-osebnih-podatkovPredavatelj: Doc.dr. Miha Dvojmoč

Cilj seminarja je predstaviti določila GDPR in obveznosti, ki vplivajo na delo računovodij. Izpostavili bomo pomembne vidike varovanja osebnih podatkov na področju računovodstva ter kako se lahko z vidika GDPR zagotoviti varno upravljanje in obdelava osebnih podatkov zaposlenih.

rek-obrazciPredavateljica: Simona Matko Počivalšek

Seminar ponuja strokovne nasvete in ustrezne praktične napotke, kako pravilno poročati na prenovljenih REK obrazcih.

racunovodske-in-deavcne-napakePredavateljica: Doc. Dr. Lidija Robnik

V video seminarju so izpostavljene pogoste napake pri evidentiranje finančnih najemov, kratkoročnih (poslovnih) najemov in pravice do uporabe dolgoročnih sredstev in njihov vpliv na računovodske izkaze, kot jih določa MRS 15 in MRS 16, oslabitvah in odpisih terjatev, obveznosti, naložb ter zalog, napake pri  oblikovanju in črpanju dolgoročnih obveznosti, ki se oblikujejo v bodočih stroških, kot so rezervacije.

transferne-cenePrispevek obravnava opis pomena, metode za določanje transfernih cen, popravljanje davčne osnove pri povezanih osebah, priznano obrestno mero v primeru transfernih cen, dokumentacijo pri dokazovanju transfernih cen, dokumentacijo, pravilnike, ugotovitve davčnih inšpektorjev

razvoj-racunovodskih-kompetenc

Kako izobraževanje poteka?

Izobražujete se v tempu, ki vam ustreza, ter ob času in na kraju, ki ga izberete sami.

Do video seminarjev in gradiva v pdf obliki dostopate v spletni učilnici Forum Akademije.

Vse aktivnosti v spletni učilnici se sproti beležijo – tako lahko obravnavo gradiv vmes prekinete in naslednjič nadaljujete, kjer ste ostali.

Kako dolgo traja?

Izobraževanje traja tako dolgo, kot vam ustreza. Dostop do spletne učilnice imate 24 ur na dan in sicer 365 dni.

Kakšna je oblika izobraževnja?

Gre za 100 % online obliko izobraževanja preko spletne učilnice Forum Akademija.

racunovodske-kompetence

Komu je namenjeno?

Izobraževanje je posebej namenjeno vodjem računovodstev, računovodjem, samostojnim podjetnikom, zaposlenim v obračunu plač ter vsem, ki se ukvarjate z opisanimi temami.

Kdaj se izobražujete?

V času poletnih mesecev, pričnete lahko kadarkoli in kjerkoli. Vsebine so vam na voljo takoj ter še eno leto po registraciji v spletni učilnici Forum Akademije. Čas, kdaj boste gradivo predelali, si določite sami, saj se posamezni moduli izvajajo preko spletne učilnice.

Katere so prednosti izobraževalnega paketa?

  Prilagodljiv potek izobraževanja sami določite vsebine + kraj + čas;

  100 % online + 1 letni dostop

  Mobilni dostop kjerkoli in kadarkoli na vseh napravah

  Vsebine so praktične, njihov namen je takojšnja uporaba znanj v praksi

  Potrdilo o strokovni usposobljenosti: za vsako opravljeno e-izobraževanje si lahko natisnete potrdilo in ga uporabite kot dokazilo o nadgradnji znanja in dodatnega izobraževanja.

  Avtorji

  doc. dr. Miha Dvojmoč

  Je docent na Fakulteti za varnostne vede, kjer študente poučuje na področju korporativne varnosti, korporativne obveščevalne dejavnosti, varnosti informacij, detektivske dejavnosti, zasebnega varovanja. Je pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO) in se s svojo ekipo ukrivljam z zagotavljanjem varnosti informacij v podjetjih; pravni svetovalec podjetjem in direktorjem glede njihovih pravic, obveznosti in odgovornosti ter podpornih dejavnosti njihovem poslovanju, je predsednik Društva za zasebno varstvo in državljansko samovarovanje, soustanovitelj Inštituta za organizacijsko vedenje in predsednik Detektivske zbornice Republike Slovenije.

  dr. Lidija Robnik, univ. dipl. ekon.

  Samostojna podjetnica, finančna svetovalka, predavateljica. Piše strokovne in znanstvene članke, sodeluje z referati na domačih in mednarodnih strokovnih in znanstvenih konferencah. Izvaja samostojne strokovne seminarje in delavnice za razne naročnike, kot so: podjetja, izobraževalne inštitucije, založbe zbornice ipd. Njena glavna značilnost je, da na predavanjih, delavnicah in srečanjih povezuje teorijo s prakso, kar je zelo dobro sprejeto s strani udeležencev. Izdala je nekaj samostojnih knjig in priročnikov.

  Simona Matko Počivalšek

  Na področju računovodstva in kadrov deluje že več kot 15 let. Za vaše dileme in izzive se maksimalno zavzema in vedno poišče strokovno, vsebinsko in optimalno rešitev v sklopu poslovnega procesa naročnika.

  Splošni pogoji

  Dostopne podatke za e-izobraževanje boste prejeli na vaš elektronski poštni naslov. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.

  Naročnina na e-izobraževanje se ob koncu obračunskega obdobja samodejno podaljša.

  Če želite naročnino na e-izobraževanje prekiniti, je o tem treba pisno opozoriti Založbo Forum Media najmanj 30 dni pred pričetkom novega obračunskega obdobja in v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih e-izobraževanj.