fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Pravilno evidentiranje državne pomoči po interventnem zakonu (ZIUZEOP)

Online seminar v živo
Ura: –
Strokovnjaki:

98,90  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Postavlja se vprašanje, kakšen vpliv bodo imeli ukrepi državne pomoči na poslovni in davčni izid v letu 2020. Ali je smiselno prejeto pomoč takoj knjižiti med prihode?

Ker vemo, da je lažje sprejeti odločitev, ki je podprta s strokovnimi argumenti, smo pripravili online seminar, na katerem bodo glavne teme obravnavane iz računovodskega in davčnega vidika:

  • Kako evidentiramo povračila nadomestil (čakanje na delo, karantena, boleznine, oprostitev plačila piz, krizni dodatek).
  • Kateri so ukrepi po obeh mega zakonih in kdo so upravičenci.
  • Poročanje na Rek obrazcih.
  • Pomen državne pomoči za prejemnike (vpliv na davčni obračun).
  • Odgovori na vprašanja.

Online izobraževanje spremljate preko lastnega računalnika ali mobilne naprave, ni vam treba zapuščati delovnega mesta ali doma. Vprašanja postavljajte sproti, predavateljica bo nanje odgovarjala na koncu.

Lahko pa nam v zvezi s tematiko pošljete vprašanja že vnaprej, na naslov: [email protected], predavateljica vam bo z veseljem pomagala razrešiti dileme.

  • Kako evidentiramo povračila nadomestil (čakanje na delo, karantena, boleznine, oprostitev plačila piz, krizni dodatek).
  • Kateri so ukrepi po obeh mega zakonih in kdo so upravičenci.
  • Poročanje na Rek obrazcih.
  • Pomen državne pomoči za prejemnike (vpliv na davčni obračun).
  • Odgovori na vprašanja.

Avtorji

Majda Gominšek

Majda Gominšek je ekonomistka z več kot 25-letnimi izkušnjami na finančno-računovodskem področju. Že desetletje samostojno vodi tečaje vodenja poslovnih knjig za gospodarske družbe in sp ter izvaja seminarje s področja računovodstva in financ za javne zavode, društva in pravne osebe javnega prava. Je svetovalka za javni sektor.

Splošni pogoji

SEMINARJI

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje.