Priprave na davčni obračun 2020 za javni sektor

Online seminar v živo

218,00  DDV ni vštet v ceno

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Za pravilno pripravo davčnega obračuna vas vabimo na online seminar: Priprave na davčni obračun 2020 za javni sektor.

Seminar je namenjen: vodjem računovodskih oddelkov v javnih službah, vodjem računovodskih servisov, računovodjem, direktorjem in vsem, ki sodelujejo pri izdelavi davčnega obračuna za javni sektor.


Pomembno: Kratka online izobraževanja v živo spremljate preko lastnega računalnika, zato vam ni treba zapuščati doma oz. delovnega mesta. Omogočena je nemotena interakcija ter zastavljanje vprašanj (po mikrofonu ali pisno).

Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej na [email protected] in poskrbeli bomo, da boste tekom izobraževanja prejeli kar najbolj koristne odgovore in pojasnila!

Cilj seminarja:

  • udeležence seznaniti in opozoriti, na kaj naj bodo pozorni pri izdelavi davčnega obračuna za leto 2020;
  • ponuditi strokovne in praktične rešitve;
  • odgovoriti na vaša vprašanja.

Vsebina:

  • Splošno o davčnem obračunu DDPO
  • Posebnosti davčnega obračuna glede na Pravilnik o pridobitni in nepridobitni dejavnosti za javni sektor
  • Posebnosti popravkov prihodkov in odhodkov v JS
  • Davčno priznani prihodki in odhodki
  • Davčne olajšave
  • Davčna osnova
  • Popis sredstev in obveznosti

Avtorji

mag. Brigita Osojnik

Brigita OsojnikMag. Brigita Osojnik je direktorica družbe Pabide d.o.o., davčna svetovalka z licenco Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije, s praktičnimi izkušnjami na področju davka na dodano vrednost, davka od dohodkov pravnih oseb, dohodnine, mednarodnih davkov, premoženjskih davkov, prispevkov za socialno varnost, sodelovanja v davčnih inšpekcijskih postopkih, pridobljenimi s 25-letnim delom na davčnem področju in predavateljica ter avtorica številnih strokovnih prispevkov za publikacije in portale na davčnem področju.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.