Strokovnjak za logistiko in komisioniranje – obvladanje procesov

Večdnevni izobraževalni program

890,00  DDV ni vštet v ceno

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

NOV IZOBRAŽEVALNI PROGRAM – ZDRUŽENI PROCESI LOGISTIKE IN KOMISIONIRANJA, Z OGLEDOM LOGISTIČNEGA CENTRA MERCATOR!

Komisioniranje in transportna logistika sta poslovni funkciji, ki imata velik vpliv na produktivnost celotne oskrbne verige in ključno vlogo za uspešnost vsakega podjetja.

Zagotoviti morate pravo blago, na pravem mestu, ob pravem času in s pravimi stroški.

S stalnim izobraževanjem si pridobite prednost pred konkurenco! V samo treh tednih nadgradite svoje znanje, kompetence in veščine, spoznajte nove trende ter izmenjajte neprecenljive izkušnje iz prakse. V sodelovanju z odličnima strokovnjakoma smo posebej za vas pripravili intenziven izobraževalni program.

Izobraževalni program obsega šest modulov:

 • dve celodnevni delavnici, ki trajata 6 pedagoških ur:
  • Transportna logistika: osnove, tehnologije, pravni okvir,organizacija in procesi,
  • Komisioniranje + ogled logističnega centra Mercator,
 • poslovno izdajo priročnika Logistika – vzorci in vsebine za učinkovito logistiko,
 • in dostop do spletne učilnice, kjer se nahajajo tri študijska gradiva in pomembne informacije o poteku izobraževalnega programa:
  • Enostavna uporaba Excela,
  • Time management,
  • Uspešna poslovna pogajanja.

 

Pomembno: CERTIFIKAT STROKOVNE KVALIFIKACIJE

Po koncu programa boste opravili preverjanje znanja in pridobili certifikat strokovne kvalifikacije: “Strokovnjak za logistiko in komisioniranje”, kot potrdilo o strokovni usposobljenosti.Certifikat podeljuje Založba Forum Media v sodelovanju z Združenjem delodajalcev obrti in podjetništva Slovenije in Združenjem za razvoj znanja. Certifikat o strokovni kvalifikaciji je referenčna listina, s katero imetnik dokazuje delodajalcu kompetentnost za izvajanje del v okviru strokovne kvalifikacije, hkrati pa omogoča prepoznavnost in mobilnost na trgu dela. Na certifikatu so zapisane kompetence, ki jih je imetnik dokazal v postopku preverjanja.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Načrtovalcem logističnih procesov, vodjem logistike, vodjem nabave – oskrbne verige, vodjem prodaje – operativna prodaja, vodjem skladišča, poslovodjem trgovin.

Program vam omogoča, da boste:

  • spoznali orodja, metode in primere dobre prakse za optimizacijo logističnih procesov,
  • osvojili ključna znanja za organiziranje in koordiniranje dela v logistiki,
  • pomembno izboljšali svoje veščine za vodenje in organiziranje,
  • razčlenili najpomembnejše postopke in dejavnike uspešnosti procesov komisioniranja,
  • spoznali največje napake in neprijetnosti, ki vam lahko prihranijo čas in denar,
  • ogledali proces komisioniranja v logističnem centru MERCATOR.
 • Tematsko obarvana srečanja bodo potekala v obliki dveh intenzivnih interaktivnih delavnic v sproščenem vzdušju. Zaradi omejenega števila udeležencev delavnice omogočajo učinkovitejše delo, odprto komunikacijo s predavateljem in izmenjavo izkušenj s kolegi iz stroke.
 • Delavnice trajajo 6 pedagoških ur. Podrobno se boste spoznali s tematiko in odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo v praksi. Na vsaki delavnici boste prejeli tudi pripadajoče seminarsko gradivo.
 • Priročnik s katerim boste pomembno nadgradili vaše znanje in je namenjen samostojnemu študiju, boste prejeli na prvi delavnici.
 • Spletna učilnica je vaš vir vseh informacij o poteku izobraževalnega programa, zato predlagamo, da so redno obiskujete. V spletni učilnici se nahajajo obvestila, urniki in gradiva izobraževalnega programa. Dostop boste imeli omogočen še tri mesece od zaključka izobraževalnega programa.
 • Ta vrsta izobraževanja vam omogoča vpogled v pomembne tematike ob času, ki si ga lahko sami izberete – brez potnih stroškov in odsotnosti z delovnega mesta.
 • Ob koncu programa vas čaka še reševanje testa, ki ga boste prav tako našli v spletni učilnici po koncu zadnje delavnice.
 • Po uspešno opravljenem preverjanju znanja boste po pošti prejeli certifikat Strokovnjak za logistiko in komisioniranje, kot potrdilo o strokovni usposobljenosti v slovenskem in angleškem jeziku.

Vsebina

Avtorji

Franci Pušenjak

Predavatelj dela kot poslovni svetovalec in ima 40-letne izkušnje na področju logistike.  Sodeloval je v izgradnji številnih logističnih centrov doma in v tujini. Preučeval je različne organizacijske modele v praksi in teoriji ter jih tudi uspešno uvedel v poslovne sisteme. Poleg logistike se ukvarja s procesi nabave in procesi trženja, ki skupaj s procesi proizvodnje tvorijo temelj poslovanja. Gradnja in izboljševanje poslovnih procesov terjata inovativne zamisli in pristope, ki jih je vgrajeval v mnoge projekte slovenskih podjetij. Znanje je pridobival v odličnih interdisciplinarnih timih ter preko povzemanja najboljše prakse v razvitih poslovnih okoljih Evrope in ZDA. Je tudi višješolski predavatelj in svoje izkušnje prenaša na druge na mnogih seminarjih in izobraževalnih procesih.

Marko Cedilnik

Ima več kot 35-letne izkušnje s področja operativne logistike v več podjetjih. V svoji bogati praksi je bil tudi v okolju, ki ni naklonjeno razvoju dejavnosti logistike več, kot je nujno potrebno. Znan je po svoji ugotovitvi, kako logistiko vidijo tisti, ki ne delajo v logistiki. »Vi samo nakladate in vozite,« pravijo. »Mi samo nakladamo in vozimo,« pa je njegov odgovor tistim, ki se spoznajo na logistiko, pa še niso niti ure svojega življenja prebili v skladišču ali kabini tovornega vozila. Že Prešeren je napisal, da le čevlje sodi naj kopitar. To je tretje pravilo, ki se ga drži v življenju. Nad vse rad pa svetuje, da nikdar ne zahtevajte od drugih narediti tistega, česar niste sposobni narediti sami. Pri pisanju priročnika in na predavanjih se opira le na svoje izkušnje ter probleme opisuje tako kot jih vidi sam.