fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Zaposlenemu na pot: Osebni strateški načrt za tretje življenjsko obdobje

Praktična online delavnica
Ura: 9.00 – 12.15
Strokovnjaki:

288,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Odhod v »penzijo« je za mnoge zaposlene lahko zelo stresen, sploh če so vsa leta velik delež svojega časa, energije in fokusa posvečali službi.

Nemalokrat se človeku porajajo vprašanja in misli kot:

»Ojoj, kaj bom pa potem? Delo mi je vedno pomenilo vse!« ali
»Groza me je ob misli, da bom po upokojitvi obtičal doma ter psihično in fizično propadal.«

Če bi kot kadrovik želeli svojega sodelavca lepo pospremiti in pripraviti na ta velik prehod ali če se sami zavedate, da se upokojitev hitro bliža in bi se želeli, kot na vse v življenju, nanjo dobro pripraviti, vas toplo vabimo na praktično delavnico.


Pomembno: Online izobraževanja v živo spremljate preko lastnega računalnika/tablice/pametnega telefona, zato vam ni treba zapuščati doma oz. delovnega mesta. Omogočena je nemotena interakcija ter zastavljanje vprašanj (po mikrofonu ali pisno).

Zakaj na delavnico:

 • Poskrbeli bomo, da nas upokojitev ne ulovi nepripravljene.
 • S posebnimi kreativnimi metodami bomo poiskali v sebi svoje tihe, skrite, neodkrite strasti, veselja, mladostne želje in jih pogledali skozi prizmo sedanjosti.
 • Preverili bomo svoje vrednote in delovali v skladu z njimi – upoštevali bomo, da se lahko v tem obdobju spremenijo (npr. do sedaj smo delali za druge, sedaj bomo pa zase).
 • Da bi ostali dolgo mladi in zdravi ter živeli kvalitetno, smiselno, zadovoljujoče tretje življenjsko obdobje, bomo razmišljali o krepitvi psihične, fizične in čustvene kondicije.
 • Oblikovali bomo svoj individualni strateški načrt in postavili tudi dnevno perspektivo svojega življenja.
 • Preverili bomo svoje občutke, predvideli ovire in pasti ter pripravili svoja motivacijska orodja.
 • Obuditev starih sanj in njihova aktualizacija – kaj nas ta čas res radosti  in izpolnjuje naše poslanstvo, osebni namen.
 • Uskladitev sanj z sedanjimi vrednotami in postavitev trenutnih življenjskih  prioritet. Kaj mi je ta trenutek pomembno in nujno?
 • Kako krepimo svojo psihično kondicijo (spomin, razmišljanje, izražanje), fizično in čustveno kondicijo (notranja umirjenost, veselje, odnosi), kako jih spravimo v ravnotežje?
 • Vsak bo oblikoval svoj strateški načrt: cilj, aktivnosti, prioritete, nadzor, počutje. Kaj to pomeni v vsakdanu? Moram biti vojaško discipliniran ali se ravnam po trenutnem občutku?
 • Kako se motiviram za izpolnitev svojih ciljev?

Avtorji

Polona Zupančič

Polona ZupančičPolona Zupančič ima bogate izkušnje pri vodenju interaktivnih delavnic komunikacije, ki vodijo k boljšim odnosom na delovnem mestu in s poslovnimi partnerji. Vsak udeleženec se znajde na neki točki osebne rasti, kjer dobi veliko uporabnih idej, kako izboljšati svojo čustveno inteligentnost v svojem vedenju, ki vodi k želenim spremembam. Na Gea Collegu poučuje Poslovno komuniciranje, Prodajo in Nabavo; v letu 2019 so jo študenti imenovali za najboljšo predavateljico leta. Je tudi soavtorica naših priročnikov poslovne komunikacije, vodenja in nabavnega poslovanja. V prostem času uči jogo, rada se potepa po svetu, veliko bere in ljubi življenje.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.