fbpx
Forum Media, Forum Akademija

Prijava

Izzivi in rešitve na področju vzdrževanja

Praktičen posvet za vodje strojnega vzdrževanja v slovenskih podjetjih 2023

13. april 2023, 9.00 - 14.00
OOZ Ljubljana Vič

Vrhunski strokovnjaki

Nasveti in dobre prakse

Osebni in strokovni razvoj

Druženje in mreženje

Nemoten proizvodni proces zahteva pravočasno popravilo delovnih sredstev, objektov in infrastrukture, instalacijo novih delovnih sredstev, izvajanje remontov, naročanje rezervnih delov in potrošnega materiala.

Ob tem je odgovornost vodij vzdrževanja poskrbeti tudi za optimizacijo stroškov vzdrževanja, varnost v oddelku, obvezno dokumentacijo, ki mora biti takoj na ogled ob obisku inšpektorja, uvajanje novih tehnik in načinov dela ter vodenje zaposlenih k izpolnitvi ciljev.

Pri vzdrževanju se zgodi 20 do 40 % vseh poškodb, prav tako pojavnost poklicnih bolezni ni zanemarljiva.  Vzdrževanje predstavlja pomembno dopolnitev proizvodnje, žal pa v marsikaterem podjetju s strani vodstva ne uživa zadostne podpore.

Tako ste vodje vzdrževanja danes pred pomembnimi strokovnimi in vodstvenimi izzivi.

Zakaj si morate termin rezervirati še danes?

  • Ker boste pridobili rešitve za vaše delo in imeli vpogled v reševanje podobnih težav v drugih podjetjih, saj boste poslušali praktična predavanja strokovnjakov z večletnimi izkušnjami v slovenskih proizvodnih podjetjih;
  • Ker boste opozorjeni, čemu dati prednost, da v oddelku zagotovite varnost zaposlenih, nemoten proizvodni proces in preprečite nepotrebne stroške; 
  • Ker boste imeli enkratno priložnost srečati se s kolegi iz stroke in na podlagi diskusije prišli do novih znanj in potencialnih partnerjev;
  • Ker boste s sodelovanjem na posvetu izboljšali svojo usposobljenost za delo in reference, za kar prejmete potrdilo o udeležbi na dogodku.

Forumov posvet Izzivi in rešitve na področju vzdrževanja se je skozi leta uveljavil kot priložnost za iskanje dragocenih rešitev glede implementacije rešitev v prakso, za sklepanje novih partnerstev in za še kako koristno izmenjavo izkušenj

S pomočjo strokovnjakov in skupaj z vami na posvetu pridemo do novih rešitev, sklepov in poznanstev. In tako bo tudi leto!

posvet-vzdrzevanje

Utrinki prejšnjih izvedb

Kotizacija in prijava

Redna cena

Kotizacija: 298,00 €

(DDV ni vštet v ceno.)

Posebna ponudba za zveste stranke

Udeleženci lanskoletnega srečanja in aktivni naročniki priročnika s portalom Tehnične zahteve in varnost strojev – načrtovanje in uporaba prejmete pri prijavi dodatnih 10 % popusta.

Kotizacija: 268,20 €

(DDV ni vštet v ceno.)

POSEBNE UGODNOSTI:

  • drugi udeleženec 10 % popusta
  • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta
  • 10 % popusta na strokovne priročnike in izobraževalne portal

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite kodo za popust: MICRO20

Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj deset dni pred izvedbo dogodka. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje deset dni pred izvedbo dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na dogodek pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi dogodka – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na dogodek sprejemate ta določila in splošne pogoje.

Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
+386 2 250 18 00
[email protected]

Delovni čas
Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
Petek: 8:00–15:00

© 2023 Forum Media