Hvala, ker ste bili z nami na

KadrovskiH izziviH

Se vidimo ponovno naslednje leto - 24. novembra 2023!

Vrhunski strokovnjaki

Nasveti in dobre prakse

Osebni in strokovni razvoj

Druženje in mreženje

Živimo v izjemno turbulentnem času, kar se odraža predvsem na trgu dela. Pandemija in staranje prebivalstva sta prinesla kronično pomanjkanje kadra, imamo najnižjo brezposelnost v zgodovini Slovenije, delodajalci sploh ne dobite več novih, pravih kandidatov za vaša prosta delovna mesta, zaposleni pa so vse bolj obremenjeni.

Pandemija je vzpostavila tudi veliko željo po spremembah na delovnem mestu, tako ključni kadri iščejo nove, boljše priložnosti. Največje spremembe na trgu dela povzročajo ravno generacije milenijcev in generacija Z, ki se najhitreje odločajo za spremembo kariere.

Poleg tega po raziskavah Harvard University kar 85 % uspeha na delovnem mestu sestavljajo dobro razvite »mehke« veščine in le 15 % »trde« veščine. 93 % zaposlovalcev meni, da so »mehke veščine« ključnega pomena za uspešno delo.

S pomočjo strokovnjakov in skupaj z vami smo tudi letos razvijali in promovirali dobre prakse, namenjene v razvoj zaposlenih. 

Z nami so bili

Matej Tušak

Matej Tušak

Športni psiholog, ukvarja se tudi s psihološkim svetovanjem posameznikom z najrazličnejšimi težavami, sodeluje z različnimi podjetji, managerji, vodstvenimi delavci in ljudmi z vsakdanjimi težavami. V zadnjem času pa skuša znanje iz sveta vrhunskega športa prenesti tudi med managerje in podjetnike.

Tamara Valenčič

Strokovnjakinja na področju razvoja in upravljanja talentov, organizacijskega designa in HRMja ter komuniciranja. Ima bogate izkušnje s povezovanjem dveh strok – HRM in komunikacij, ki jih povezuje v oblikovanje in postavljanje organizacijskih kultur, ki temeljijo na učinkovitosti in vključevanju sodelavcev.

Marko_Podgornik_Verdev

Marko Podgornik Verdev

Strasten radovednež življenja, ki v svoje podjetje vpeljuje inovativne prakse za zadovoljstvo zaposlenih. Zaveda se, da je podjetje le skovanka besed na papirju, če ga ne sestavljajo ljudje, ki mu dajejo energijo in so polni navdiha.

Polona Požgan

Zadnjih 24 let se ukvarja z mislimi, z besedami in s stavki. Obrača, prilagaja, izvaja in interpretira jih na radiu, na televiziji, občasno na gledaliških odrih, predvsem pa preko predavanj, tečajev in delavnic retorike in komunikacije za posameznike in podjetja.

Sponzorji dogodka

Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
+386 2 250 18 00
[email protected]

Delovni čas
Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
Petek: 8:00–15:00

© 2023 Forum Media