fbpx
Forum Media, Forum Akademija
O posvetu

Tradicionalno prednovoletno srečanje HR strokovnjakov

Kadrovski izzivi 2024

Vpliv umetne inteligence (UI) na delovna mesta, na delo v HRM ter na naše odnose

30. november 2023
Kongresna dvorana Kristalne palače (Ljubljana)

Vrhunski strokovnjaki

Nasveti in dobre prakse

Osebni in strokovni razvoj

Druženje in mreženje

Zakaj si morate rezervirati termin? 

HR timi vsako leto prevzemate vedno nove odgovorne naloge in projekte. Skrbeti morate za delodajalčev najpomembnejši in najvrednejši vir: zaposlene. Ob tem se srečujete s preobilico dela, saj želite izpeljati vse projekte brezhibno, v najkrajšem času. Zastavljate si vedno višje cilje, pri tem pa pozabite nase, na svoje zdravje, na svoje prioritete.

Umetna inteligenca (UI) je lahko zelo uporabno orodje za olajšanje dela, za poenostavitev prenekaterega postopka, a postavlja se vprašanje, ali bo mogoče odvzela tisto »human« iz HRM?

Na naše tradicionalno prednovoletno srečanje vsako leto povabimo najprodornejše strokovnjake, ki so na svojih področjih uspeli uskladiti cilje delodajalca in svoje cilje. S pomočjo strokovnjakov in skupaj z vami želimo promovirati dobre prakse, namenjene v razvoj zaposlenih.

Naše tradicionalno prednovoletno srečanje predstavlja najboljši način, kajti tam lahko navežete stike, izmenjate izkušnje, sklenete mnoga nova poznanstva ter širite poslovne priložnosti.

Do tradicionalnega prednovoletnega srečanja samo še

 • 00dni
 • 00ur
 • 00minut
 • 00sekund

Umetna inteligenca ima lahko velik vpliv na delo kadrovskih služb. Nekatere od najpomembnejših sprememb, ki jih prinaša, so:

 • Rekrutiranje: Kadrovske službe lahko uporabljajo AI za obdelavo in razvrščanje prijav kandidatov, kar lahko pomaga pri izboru najbolj primernih kandidatov za razgovore. Algoritmi lahko na primer analizirajo življenjepise, preverjajo kandidate na družbenih omrežjih in uporabljajo različne testne metode, da bi pomagali pri oceni kandidatov.
 • Analiza uspešnosti: AI lahko pomaga kadrovskim službam pri ocenjevanju uspešnosti zaposlenih. S pomočjo analize podatkov o uspešnosti zaposlenih, AI lahko prepozna vzorce uspešnosti in pomaga kadrovskim službam pri identifikaciji zaposlenih, ki potrebujejo dodatno usposabljanje ali pa so sposobni za napredovanje.
 • Oblikovanje plač: AI lahko pomaga pri oblikovanju plačnih sistemov za zaposlene. S pomočjo analize podatkov o zaposlenih in primerjanju z drugimi podjetji lahko AI pomaga kadrovskim službam pri določanju primernih plač in ugotavljanju, kje so morebitne neenakosti plač.
 • Izobraževanje zaposlenih: Kadrovske službe lahko uporabljajo AI za izobraževanje zaposlenih. AI lahko prepozna vrzeli v znanju zaposlenih in zagotavlja priporočila za usposabljanje in razvoj.
 • Avtomatizacija: AI lahko pomaga pri avtomatizaciji nekaterih nalog kadrovske službe, kot so na primer obdelava prijav kandidatov, spremljanje uspešnosti zaposlenih in priprava poročil. S tem se lahko zmanjša časovna obremenitev kadrovske službe in omogoči boljšo osredotočenost na naloge, ki zahtevajo več pozornosti.

Vendar pa morajo kadrovske službe biti previdne pri uporabi AI, da se izognejo diskriminaciji in zagotovijo, da uporabljajo ustrezen etični okvir. Prav tako morajo biti pozorne na zasebnost podatkov, ki jih AI obdeluje.

Utrinki lanskoletnega srečanja

Kotizacija in prijava

PRIJAVE

Redna cena: 328,00 €

(DDV ni vštet v ceno.)

Posebna ponudba za zveste stranke
10 % popust na redno ceno

Posebna ponudba velja za udeležence lanskoletne izvedbe Kadrovskih izzivov in naročnike portala e-Kadrovik.

Posebna cena: 295,20 €

(DDV ni vštet v ceno.)

Potrebujete naročilnico? 
Prenesete jo lahko tukaj 

  POSEBNE UGODNOSTI:

  • drugi udeleženec 10 % popusta
  • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta
  • 20 % popusta na strokovne priročnike in izobraževalne portale

  NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite kodo za popust: MICRO20

  Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

  Splošni pogoji

  Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj deset dni pred izvedbo dogodka. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje deset dni pred izvedbo dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na dogodek pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi dogodka – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na dogodek sprejemate ta določila in splošne pogoje.

  Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

  Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
  Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
  +386 2 250 18 00
  [email protected]

  Delovni čas
  Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
  Petek: 8:00–15:00

  © 2023 Forum Media