fbpx

O produktu | Naročnina

Izkoristite možnost brezplačne registracije in dostopajte do izbranih vsebin. Preizkusite sedaj.

Ali bi želeli brezplačno preizkusiti portal?

Brezplačna registracija na naš portal vam omogoča dostop do izbranih vsebin in s tem možnost brezplačnega preizkusa delovanja portala in vpogled v kakovost vsebin. Tako pridobite:

  • Dostop do izbranih vsebin: Registrirani uporabniki imajo dostop do posebnih prispevkov, odgovorov na vprašanja in drugih strokovnih gradiv, ki vam lahko pomagajo pri osebnem in poklicnem razvoju.
  • Skupnost in mreženje: Z registracijo postanete del širše skupnosti strokovnjakov, s katerimi lahko izmenjujete izkušnje in postavljate vprašanja.
  • Prva obvestila o novostih: Registrirani uporabniki so preko tedenskega e-novičnika na svoj e-naslov prvi obveščeni o novih vsebinah, dogodkih in posebnih ponudbah, kar vam omogoča, da vedno ostanete na tekočem z najnovejšimi informacijami.

Pridružite se naši skupnosti in izkoristite vse prednosti, ki jih ponujamo. Registracija je hitra, enostavna in popolnoma brezplačna. Preizkusite delovanje našega portala in odkrijte, kako vam lahko pomaga pri delu z otroki s posebnimi potrebami, učnimi težavami ter posebej nadarjenimi učenci.

Aktualna izobraževanja
Razvoj grafomotorike
Nives Skamlič
27. 6. 2024
Disleksija – motnja in dar
Nives Skamlič
28. 6. 2024
Razvoj pismenosti
dr. Katarina Grom, dr. Tanja Černe
28. 6. 2024
Otrok z avtističnimi motnjami v vrtcu in šoli
dr. Simona Rogič Ožek, Nives Skamlič
1. 7. 2024
Govorni razvoj otroka
Nives Skamlič
2. 7. 2024

Prijava na novice