fbpx
Forum Media, Forum Akademija
O posvetu

Tradicionalno prednovoletno srečanje HR strokovnjakov

Kadrovski izzivi 2024

Vpliv umetne inteligence (UI) na delovna mesta, na delo v HRM ter na naše odnose

30. november 2023
Kongresna dvorana Kristalne palače (Ljubljana)

Sodelujoči strokovnjaki

Ksenija Benedetti

Ksenija Benedetti

Ksenija Benedetti je bila julija 2000 prvič imenovana za šefinjo Protokola Republike Slovenije. V osemnajstih letih njene kariere se je v Republiki Sloveniji zvrstilo veliko zgodovinskih dogodkov, ki jih je skupaj s sodelavci pripravila in izvedla. Osemnajst let je, kadar ji je to delo dopuščalo, izvajala celodnevne delavnice Protokolarna pravila ter predavala diplomatom, politikom in gospodarstvenikom in najrazličnejšim javnim uslužbencem ter srednjemu managementu v gospodarstvu.

Domen Krč

Domen Krč

Domen Krč ima izjemno znanje na področju korporativne digitalizacije in inovacije. Njegove izkušnje in strokovnost segajo tudi na področje praktične uporabe umetne inteligence v gospodarstvu, predvsem z vidika produktivnosti in znižanja operativnih stroškov. Ob tem ima diplomo na Fakulteti za Organizacijske vede v Mariboru, kjer se je osredotočil na področje poslovnih procesov. V preteklosti je bil vodja trženja in prodaje pri Bitstampu, kjer je vključil umetno inteligenco v ključne procese poslovne analitike in komunikacije s strankami. Predavatelj vas bo nedvomno navdušil in razširil vaša obzorja na področju umetne inteligence.

Nataša Centa

Nataša Centa

Strokovnjakinja za digitalizacijo poslovanja z večletnimi izkušnjami s področja svetovanja in vpeljave sodobnih kadrovskih IT rešitev. Uspešno povezuje ključne člane ekip izvajalca in naročnika z motom: »Skupaj zmoremo vse«.

Darja Hvala

Darja Hvala

Skoraj 20 let je v mednarodnem, korporativnem okolju vso strokovno radovednost usmerjala v razvoj zaposlenih, predvsem v pozornost timskih odnosov in organizacijskih vrednot. A najbolj pri srcu ji je bilo snovanje in vodenje projekta prepoznavanja talentov in njihovih kariernih potencialov. S talenti in njihovimi mentorji ji je bil kot interni coachinji največji užitek spremljanje preporodov v nove karierne izkušnje. Po lastni izkušnji in soočanju z izgorelostjo je svoj zlom preoblikovala v novo poslanstvo. Izkušnje, obogatene s spoznanji, so jo vodile v oblikovanje blagovne znamke Burnout Bye Bye. Njeno poslanstvo zajema osveščanje o izgorelosti, pomoč pri soočanju in okrevanju ter ponovnem vstopu v delovno okolje po okrevanju. Izgorelost je le simptom in hkrati priložnost za potebno spremembo. Kot dolgoletna HRD strokovnjakinja sedaj na samostojni podjetniški poti podjetjem in posameznikom pomaga prepoznati in se tudi soočati z vzroki izgorevanja. Vodi jih v oblikovanje podpornih sprememb v odnosu do sebe, do podjetniških rešitev in praks za novo realnost. Ob tem pogosto združuje HRD prakse z mindset coaching pristopi in Geštalt psihoterapijo.

Saša Boštjančič

Saša Boštjančič

Ustanoviteljica in direktorica zaposlitvenega portala Optius.com. Njen strokovni pristop in vizija so pripomogli k rasti Optius.com, da je postal eden izmed največjih zaposlitvenih portalov v Sloveniji in edini v slovenski lasti. Saša Boštjančič, univ.dipl.soc. del je ustanoviteljica in direktorica zaposlitvenega portala Optius.com. Njen strokovni pristop in vizija so pripomogli k rasti Optius.com, da je postal eden izmed največjih zaposlitvenih portalov v Sloveniji in edini v slovenski lasti. Pred 13 leti je skupaj s svojo ekipo razvila inovativen in uporabniku prijazen zaposlitveni portal, katerega namen je (so)ustvarjati platformo za učinkovit način povezovanja pravih ljudi (iskalce zaposlitve informira kje in kako razvijati svoje karierne potenciale, delodajalcem pa omogoča izbiro različnih načinov pri privabljanju najboljših kandidatov). Njeno več kot 20 letno obsežno znanje in izkušnje na področju zaposlovanja, ji omogočajo razumevanje trendov na trgu dela, izzivov in potreb tako delodajalcev kot iskalcev zaposlitve. S svojim delom je postala prepoznavna kot izjemna strokovnjakinja na področju zaposlovanja ter kot nekdo, ki si prizadeva za napredek in dobrobit ljudi, s ciljem spreminjanja njihovih življenj na bolje. Je tudi ustanoviteljica prvega HR Kluba v Sloveniji, katerega smisel je krepitev profesionalnih in osebnih vezi, ustvarjati mrežo stikov ter pridobivanje vpogleda v različne perspektive in pristope k reševanju kadrovskih izzivov. S tem dviga tudi kakovost kadrovskega managementa ter krepi vlogo in pomembnost kadrovske funkcije v organizacijah. Pripravil Chat GPT, uredila v smiselno celoto Saša Boštjančič😉

Dan Podjed

izr. prof. dr. Dan Podjed

Antropolog dr. Dan Podjed je znanstveni sodelavec Inštituta za slovensko narodopisje ZRC SAZU in izredni profesor za področje kulturne in socialne antropologije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Raziskovalno se posveča razmerju med ljudmi in tehnologijami ter razvoju trajnostnih izdelkov in storitev po meri ljudi. Med letoma 2010 in 2018 je bil vodja Mreže za aplikativno antropologijo Evropskega združenja socialnih antropologov, od leta 2018 pa je njen izvršni svetovalec. V okviru te mreže je leta 2013 zasnoval mednarodni simpozij Zakaj svet potrebuje antropologe (Why the World Needs Anthropologists) in vodil njegovo organizacijo do leta 2018. Leta 2019 je izdal odmevno knjigo Videni, v kateri je pojasnil, zakaj se vse več opazujemo in razkazujemo s pomočjo pametnih telefonov in drugih naprav. Leta 2020 je izšla njegova knjiga Antropologija med štirimi stenami, v kateri je širši javnosti predstavil, kako je spoznaval družbo in sebe med pandemijo covid-19.

Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
+386 2 250 18 00
[email protected]

Delovni čas
Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
Petek: 8:00–15:00

© 2024 Forum Media