fbpx
Košarica
Slovenska zastava
Hrvaška zastava

Prijava v portal: 

Team building

Obiskali smo prvi Escape Room v Mariboru, Enigmarium, v katerem so nas razdelili v skupine. Čakala nas je nadvse zabavna preizkušnja, pobeg iz zaklenjene sobe in to v 60 minutah, kjer smo morali odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati kode, rešiti uganke, predvsem pa logično razmišljati, sodelovati in najti izhod. Seveda nam je z medsebojnim zaupanjem in sodelovanjem uspelo!

Ker nas je razmišljanje in reševanje ugank tudi malce utrudilo, je prišel čas, da se okrepimo in si opomoremo po urnem begu iz zaklenjene sobe. Tekom druženja smo zaposleni v sebi odkrili in razvijali kolektivni duh, ki smo ga malenkost začinili s tekmovalnostjo, ter za piko na »i« dodali še dobro hrano, pijačo in sproščeno zabavo, ki se je zaključila s kostanjevim piknikom.

Za nami je še en odlično preživet dan v družbi sodelavcev, ki smo v druženju zelo uživali.

Forum Media je podjetje, ki se zaveda, da je spodbujanje inovativnosti in kreativnosti v podjetju danes nedvomno tisto področje, kateremu se posveča posebno pozornost, saj je ključnega pomena za napredek, uspeh in obstoj podjetja.

Uspeh zaposlenih je vaš uspeh. Postanite uspešnejši s pomočjo priročnika Sodobna orodja vodenja.

Izdali smo priročnik Sodobna orodja vodenja, ki je namenjen vsem vodjem (in tistim, ki to želijo postati), ki iščejo praktična, uporabna in v praksi preskušena orodja za bolj uspešno, učinkovito in “sodelavcem prijazno” vodenje. Vsebinsko pokriva vse, kar mora vedeti vsak uspešen menedžer: od delovanja organizacije (finance, marketing, mediji), sistemov kakovosti, veščin in orodij vodenja do sistemov vodenja in kako jih vzpostaviti (npr. nagrajevanje in motiviranje, letni pogovori) in nenazadnje tudi skrb zase.

Več informacij o priročniku najdete na spletni strani Sodobna orodja vodenja,  kjer lahko priročnik tudi naročite.

 

 

Dodaj odgovor