fbpx
Forum Media, Forum Akademija

Prijava

Strokovno srečanje ravnateljic in ravnateljev

Vodenje šole in vrtca 2023

Aktualni zakonodajni in strokovno-pedagoški trendi

23. maj 2023, 9.00 - 15.30
Kongresni center Brdo

Sodelujoči strokovnjaki

Štefka Korade Purg

Štefka Korade Purg

Univerzitetna diplomirana sociologinja z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami v državni upravi, in sicer na področjih organiziranosti in sistemskega urejanja uprave in javnega sektorja, upravljanja kadrovskih virov s posebnim poudarkom na izvajanju in dograjevanju sistema javnih uslužbencev in tudi plačnega sistema ter sistemizacije delovnih mest, kjer je opravljala najzahtevnejše in tudi vodstvene naloge.

Marko Potokar

pred. mag. Marko Potokar

Habilitirani predavatelj za področje varnosti ter računalništva in informatike na višjih šolah in fakultetah, avtor več prispevkov s področja varovanja in informacijskih tehnologij ter operacijskih raziskav in član strokovnega sveta Inštituta za forenziko informacijskih tehnologij, opravljal je tudi funkcijo državnega nadzornika za varstvo osebnih podatkov pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

Boštjan Trstenjak

Boštjan Trstenjak

Večino svoje poslovne poti je delo opravljal na področju obvladovanja tveganja prevar in nadzora. Poleg glavnega dela ga je samoiniciativnost, želja po osebnem razvoju in vključevanje na druga poslovna področja pripeljala do člana nadzornega sveta, člana revizijske komisije, predsednika sveta delavcev in pooblaščenca za korporativno integriteto v največji slovenski energetski družbi skupini Petrol. Zavezanost k visoki stopnji osebne integritete, poštenosti in transparentnosti ga vodijo tudi na samostojni poti.

In še več v pripravi …

Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
+386 2 250 18 00
[email protected]

Delovni čas
Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
Petek: 8:00–15:00

© 2023 Forum Media