fbpx
Forum Media, Forum Akademija
O posvetu

5. tradicionalno srečanje računovodij Slovenije

Računovodski izzivi 2024

Spremembe 2024, na katere moramo biti pripravljeni!

16. november 2023, 10.00 - 14.30
Kongresni center Thermana Laško​

Sodelujoči strokovnjaki

Dušan Jeraj

Dušan Jeraj se z davki ukvarja že od leta 1999. Vodi svetovalno družbo iConsult d. o. o. z ekipo več kot 15 izkušenih svetovalcev iz davčnega, pravnega in finančnega področja. Pri svojem delu se srečuje z najrazličnejšimi izzivi v veliko različnih panogah v Sloveniji in tudi zastopa stranke v davčnih postopkih. Prav te izkušnje mu omogočajo, da lahko svojim strankam pomaga pri reševanju tudi najbolj kompleksnih davčnih projektov in poda svoj pogled na situacijo.

tanja_urbanija

mag. Tanja Urbanija

Končala je magistrski študij davčnega prava mariborske Pravne fakultete. V letu 2001 je pridobila certifikat za uspešno opravljen izpit za davčnega svetovalca, ki ga podeljuje Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije. Ima bogate izkušnje s področja računovodstva, saj je delala v računovodskem servisu, objavlja članke v strokovnih publikacijah in sodeluje pri pripravi in izvedbi številnih strokovnih predavanj. Izkušnje ima na področju svetovanja, načrtovanja in zastopanja v davčnih inšpekcijskih nadzorih. Kot soavtorica je objavila pet knjig, od tega eno v tujini. Svetuje na področju DDV, davka od dohodkov pravnih oseb in dohodnine.

Lidija Robnik

dr. Lidija Robnik

Samostojna podjetnica, finančna svetovalka, predavateljica. Piše strokovne in znanstvene članke, sodeluje z referati na domačih in mednarodnih strokovnih in znanstvenih konferencah. Izvaja samostojne strokovne seminarje in delavnice za razne naročnike, kot so: podjetja, izobraževalne inštitucije, založbe zbornice ipd. Njena glavna značilnost je, da na predavanjih, delavnicah in srečanjih povezuje teorijo s prakso, kar je zelo dobro sprejeto s strani udeležencev. Izdala je nekaj samostojnih knjig in priročnikov.

mag. Sabina Lamut

Diplomirala je leta 1997 na Ekonomsko – poslovni fakulteti v Mariboru na smeri podjetništvo s poudarkom na računovodstvu in reviziji. Zaposlena je bila v privatni družbi, kjer je sprva opravljala računovodske storitve za družbo in druge stranke potem pa je nadaljevala z davčnim svetovanjem pravnim osebam, fizičnim osebam, ki opravljajo dejavnost, zasebnikom in tudi fizičnim osebam in v določenem obdobju opravljala tudi storitve poslovodenja. V mednarodni revizijski družbi Deloitte & Touche, je kot vodja računovodskega oddelka pridobila prve izkušnje tudi na mednarodnem področju. V letu 2015 se je zaposlila v družbi LamutS d.o.o. Podiplomski študij je nadaljevala na Pravni fakulteti v Mariboru na smeri davčnega prava in je decembra 2013 uspešno opravila zagovor magistrske naloge in pridobila naziv MAGISTRICA ZNANOSTI s področja davčnega prava.

Domen Krč

Domen Krč

Domen Krč ima izjemno znanje na področju korporativne digitalizacije in inovacije. Njegove izkušnje in strokovnost segajo tudi na področje praktične uporabe umetne inteligence v gospodarstvu, predvsem z vidika produktivnosti in znižanja operativnih stroškov. Ob tem ima diplomo na Fakulteti za Organizacijske vede v Mariboru, kjer se je osredotočil na področje poslovnih procesov. V preteklosti je bil vodja trženja in prodaje pri Bitstampu, kjer je vključil umetno inteligenco v ključne procese poslovne analitike in komunikacije s strankami. Predavatelj vas bo nedvomno navdušil in razširil vaša obzorja na področju umetne inteligence.

Maja Monrue

Pisateljica, podkasterka in komičarka. Njen prvenec Pot do Nje je lansko leto izšel že v petem ponatisu, izdala je tudi zbirko pravljic za otroke in priročnik za samouresničitev, F.A.Y.N., v duhu katerega je objavila tudi 100 podkastov z znanimi Slovenci, ki sledijo svojemu srcu in so pri tem tudi uspešni. Po skoraj desetih letih življenja na Dunaju, kjer je delovala kot organizatorka prireditev za slovensko skupnost in soustanoviteljica dvojezičnega slovenskega vrtca, se je vrnila v Slovenijo. S stand-up komedijo se je pričela ukvarjati pred dvema letoma, a je že prepoznavna kot ena redkih odličnih stand-up komičark, njen humor pa je direkten, življenjski in se v mnogih pogledih prepleta s tematikami njenih knjig.

Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
+386 2 250 18 00
[email protected]

Delovni čas
Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
Petek: 8:00–15:00

© 2024 Forum Media