fbpx

Prijava v portal: 

Izobraževalni paket za razvoj HR kompetenc v javnem sektorju

e-izobraževanje
Več datumov: Dostopno takoj
Ura: –
Lokacija: Online (preko spleta)
Po koncu izobraževanja prejmete potrdilo Forum Akademije.
Izkoristite poletni predah za pridobivanje znanj, ki vam bodo olajšala vaše delo v jeseni.

268,00  (DDV ni vštet v ceno)


Izobraževalni paket za razvoj HR kompetenc v javnem sektorju !


Izkoristite poletni predah za pridobivanje znanj, ki vam bodo olajšala vaše delo v jeseni.

Stalno izobraževanje na HR področju je nuja, a tudi izziv. V tem obdobju ste tudi dodobra osvojili številne sodobne oblike e-izobraževanja. Le-te vam ponujajo možnost, da si potek usposabljanja prilagodite svojim željam in zmožnostim. Morda je prav zdaj čas, da poletni predah izkoristite za nadgradnjo nekaterih znanj, ki vam bodo v bodoče še olajšala vaše delo.


Oblika in potek e-izobraževanja?

Na vaš elektronski naslov boste prejeli dostop do spletne učilnice Forum Akademija, kjer so vam na voljo vsa gradiva. Izobražujete se na področjih, ki vas posebej zanimajo, v tempu, ki vam ustreza ter ob času in na kraju, ki ga izberete sami. Po zaključenem programu prejmete še potrdilo o strokovni usposobljenosti Forum Akademije.

Izobraževalni-paket-za-razvoj-HR-kompetenc

Ključne prednosti e-izobraževanja: 

Prilagodljiv potek e-izobraževanja sami določite vsebine + kraj + čas;

100 % online + 1 letni dostop

Mobilni dostop kjerkoli in kadarkoli na vseh napravah
 Potrdilo o strokovni usposobljenosti

Spletna učilnica je vaš vir vseh informacij o poteku e-izobraževanja. V njej se nahajajo vsa obvestila in gradiva, ki jih vsebuje paket e-izobraževanj. Dostop do spletne učilnice prejmete na vaš mail, ob naročilu na paket.


Komu je namenjeno:

Vodjem kadrovskih služb, kadrovskim strokovnjakom, kadrovikom, pa tudi vsem, ki si želite nadgraditi svoja znanja in tudi v jeseni obvladati svoje delo s čim manj stresa.


Naročite in prijavite se na izobraževalni paket, ki vsebuje 3 praktične online seminarjev, ki jih vodita priznani strokovnjakinji, Štefka Korade Purg in Mojca Ramšak Pešec, ter e-gradivo:

Štefka Korade Purg, strokovnjakinja z dolgoletnimi izkušnjami v javnem sektorju

Posnetek video seminarja, kjer pridobite znanja, kako na zakonit in učinkovit način uredite notranjo organizacijo in sistemizacijo delovnih mest (pravne podlage, postopek, vsebina).

Mojca Ramšak Pešec, strokovnjakinja na področju organizacije državne uprave, uslužbenskega sistema in delovnih razmerij ter plačnega sistema javnega sektorja

Kako-urediti-delo-na-domu

Posnetek video seminarja, kjer so predstavljeni temeljni pojmi in elementi plačnega sistem javnega sektorja, kako določiti plačo javnemu uslužbencu, o ocenjevanju delovne uspešnosti, napredovanju v višji plačni razred in o napredovanju v naziv ali višji naziv.

Mojca Ramšak Pešec, strokovnjakinja na področju organizacije državne uprave, uslužbenskega sistema in delovnih razmerij ter plačnega sistema javnega sektorja

Vodenje-postopka-odpovedi-pogodbe-o-zaposlitvi

Posnetek video seminarja udeležencem natančno predstavi in obrazloži pravne podlage za prenehanje pogodbe o zaposlitvi v javnem sektorju.

Štefka Korade Purg, strokovnjakinja z dolgoletnimi izkušnjami v javnem sektorju

povracilo-stroskov

E- gradivo z natančnimi pojasnili vseh sprememb v letu 2022: pri določanju, izplačevanju in povračilih stroškov in drugih prejemkov iz delovnega razmerja, vse zbrano na enem mestu.

Prednosti in koristi: 

zbirka-video-seminarjev

Zbirka video seminarjev s konkretnimi priporočili in primeri iz prakse

e-gradivo

E-gradivo in vzorci, ki si jih lahko tudi shranite in natisnete

1-letni-dostop

1 letni dostop kjerkoli in kadarkoli

potrdilo-o-usposabljanju

Potrdilo o usposabljanju in pridobljenih znanjih

Preverite še ostala izobraževanja s področja Javni sektor. Pomagala vam bodo razjasniti številne dileme iz prakse.

Avtorji

Štefka Korade Purg

Je univerzitetna diplomirana sociologinja z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami v državni upravi, in sicer na področjih organiziranosti in sistemskega urejanja uprave in javnega sektorja, upravljanja kadrovskih virov s posebnim poudarkom na izvajanju in dograjevanju sistema javnih uslužbencev in tudi plačnega sistema ter sistemizacije delovnih mest, kjer je opravljala najzahtevnejše in tudi vodstvene naloge. Posebej pomembna je bila njena vloga v obdobju po letu 1994, ko je v Sloveniji potekala na eni strani reorganizacija državne uprave predvsem na teritorialni ravni z ustanovitvijo upravnih enot, na drugi strani pa uvajanje lokalne samouprave s pričetkom delovanja novih občin. Sodelovala je v številnih projektnih skupinah in v pogajalskih skupinah vlade za pogajanja s sindikati javnega sektorja. Teoretične in sistemske izkušnje, pridobljene na tem področju, je nadgradila s praktičnimi izkušnjami na zahtevnih delovnih mestih, kjer je vsakodnevno v praksi uporabljala znanja na področju organiziranosti in delovanja uprave, sistemizacije delovnih mest in plač ter finančnega poslovanja uprave. Kot predavateljica sodeluje tudi v procesih izpopolnjevanja in usposabljanja javnih uslužbencev, sodelovala pa je tudi na konferencah in posvetih doma in v tujini.

Splošni pogoji

Dostopne podatke za e-izobraževanje boste prejeli na vaš elektronski poštni naslov. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. S prijavo sprejemate ta določila in splošne pogoje.

Posebne ugodnosti

Posebne ugodnosti

  • drugi udeleženec 10 % popusta,
  • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta,
  • 10 % popusta na strokovne priročnike in izobraževalne portale.

 

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20

Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.