fbpx
Forum Media, Forum Akademija
O posvetu

7. strokovno srečanje

Nič delovnih nezgod

Ukrepi za zagotovitev varnosti in zdravja pri delu kot najvišje prioritete v delovnem okolju, 7 točk v skladu s pravilnikom

19. oktober 2023

10.00 - 14.00

Ljubljana

Vrhunski strokovnjaki

Nasveti in dobre prakse

Osebni in strokovni razvoj

Druženje in mreženje

7 točk

V skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu.

Obremenitev zaposlenih se v zadnjem obdobju zelo stopnjuje, predvsem zaradi kroničnega pomanjkanja kadrov prav v vseh dejavnostih. Zaposleni so tako fizično in psihično močno obremenjeni, kar pa vodi tudi v številne bolniške odsotnosti. Zaradi obremenjenosti zaposlenih pogosto prihaja tudi do nezgod pri delu, ki so lahko posledica nepozornosti zaradi utrujenosti.

Prav skrb za varno in zdravo delo zaposlenih mora biti delodajalčeva zaveza.

Žal pa je varnost zaposlenih še vedno po pomenu nekje za ekonomskimi kazalniki. Vendar se pogosto dogaja, da morajo delodajalci v primeru resne nezgode pri delu ali pojava poklicne bolezni zaradi visokih stroškov odškodnin in regresnih zahtevkov svoje poslovanje tudi ustaviti!

Ob udeležbi si zagotovite tudi točke v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu: program se v skladu z 10. členom pravilnika točkuje s 7 točkami.

Do posveta nas loči samo še

 • 00dni
 • 00ur
 • 00minut
 • 00sekund

Varnost in zdravje ter dobro počutje pri delu morajo biti najvišja prioriteta v delovnem okolju in temelj trajne poslovne uspešnosti. Učinkovito zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu brez nezgod pri delu, poklicnih bolezni ter bolezni, povezanih z delom, je nacionalni interes in interes delavcev ter obveza delodajalcev.

Ravno zato vsako leto organiziramo srečanje, da s pomočjo strokovnjakov predstavimo dobre prakse in udeležencem pomagamo pri vzpostavitvi učinkovitega VZD.

Na posvet vabimo

Direktorje, strokovne delavce in pooblaščence za varnost in zdravje pri delu, kadrovike, vodje oddelkov in vse, ki se zavedate pomena varnega in zdravega dela.

Kotizacija in prijava

Redna cena

Redna cena: 328,00€

(DDV ni vštet v ceno.)

Posebna ponudba za zveste stranke 
10 % popust na redno ceno

Udeleženci lanskoletnega srečanja ter aktivni naročniki portala e-VZD prejmete pri prijavi dodatnih 5 % popusta.

Redna cena: 328,00€
Posebna ponudba: 295,20€

(DDV ni vštet v ceno.)

Potrebujete naročilnico? 
Prenesete jo lahko tukaj 

  POSEBNE UGODNOSTI:

  • drugi udeleženec 10 % popusta
  • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta
  • 20 % popusta na strokovne priročnike in izobraževalne portale

  NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite kodo za popust: MICRO20

  Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

  Splošni pogoji

  Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj deset dni pred izvedbo dogodka. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje deset dni pred izvedbo dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na dogodek pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi dogodka – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na dogodek sprejemate ta določila in splošne pogoje.

  Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

  Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
  Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
  +386 2 250 18 00
  [email protected]

  Delovni čas
  Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
  Petek: 8:00–15:00

  © 2024 Forum Media