fbpx
Forum Media, Forum Akademija
O posvetu

Z nasmehom na delo 2024

Strokovni forum za dvig sreče na delovnem mestu

14. junij 2024

9.00 - 14.00

Thermana Laško

Strokovnjaki

Aljoša Bagola

Aljoša Bagola

Aljoša Bagola , univ. dipl. kom, je priznan predavatelj, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim, ki sta najbolje prodajana knjiga leta 2020 in druga najbolje prodajana knjiga leta 2022 pri nas.

V svoji dvajsetletni oglaševalski karieri je snoval največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih, agencija, kjer je ustvarjal in vodil kreativni oddelek, pa je bila razglašena za oglaševalsko agencijo desetletja.

Je ambasador prvega nacionalnega programa duševnega zdravja, za svoj prispevek k ozaveščanju o pomembnosti duševnega zdravja pa je prejel naziv Fatalni moški 2021.

Sedaj se posveča predavateljstvu, svetovanju o kreativnosti, pisanju in izbranim komunikacijskim projektom.

Tadej Pojbič

Inženir Logistike je 26 letne izkušnje nabiral v različnih podjetjih od referenta do člana uprave in direktorja podjetja.

Od leta 2017 vodja Logistike v podjetju Kemofarmacija d.d. (McKesson group) in tudi od leta 2013 direktor podjetja OPTILOG d.o.o., deloval kot svetovalec za področje Oskrbovalnih verig, logistike, optimizacije ter prenove vseh vrst poslovnih procesov kot tudi avtomatizacije skladiščnih procesov. Istočasno tudi uradni svetovalec EBRD-ja.

Od leta 2008-2013 Direktor logistike in kasneje izvršni direktor za Logistiko in Nabavo v Engrotuš d.d. Leta 2010 skupaj z ekipo zaključil avtomatizacijo logističnih procesov v centralnem skladišču Engrotuša d.d., kar še danes zagotavlja Engrotuš-u optimalne stroške na enoto pripravljenega in dostavljenega blaga, za kar je leta 2012 prejel nagrado Logist leta s strani Slovenskega Logističnega Združenja.

Leta 2005-2008 postal direktor podjetja Maersk Logistics d.o.o. za celotno regijo Balkana, kjer je bil odgovoren za prodajo storitev in nadgradnjo logističnih procesov za obstoječe globalne stranke, pridobivanje novih, kot tudi podporna funkcija Maersk Line. Leta 2006 ustanovil Maersk Logistics d.o.o. na Hrvaškem za pokrivanje Hrvaškega in Bosanskega trga. 2007 zagotovil prve direktne zbirne linije za luko Koper iz 42 različnih luk na daljnem vzhodu.

2002-2005 v podjetju Maersk Adria, kot komercialni direktor za področje Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine, odgovoren za razvoj trgov in povezavo feeder ladij z matičnimi pristanišči.
Poklicno pot začel 1993-2002 na Intereuropi d.d., Filiala Brnik, kjer je kot referent za avio pošiljke skrbel za prevzem in odpremo pošiljk. Leta 1996 napredoval v Filialo Ljubljana kot vodja izvoznega referata, samostojni organizator transporta in kasneje kot vodja Izvoznega oddelka.

Suzana Ester Car

Suzana Ester Car

Mag. Suzana Ester Car, svetovalka in trenerka, ki verjame, da so odnosi ključ do naše sreče in uspeha, zato se v zadnjem času največ posveča učinkovitem komuniciranju, vodenju in motiviranju posameznikov ter skupin. 

Najboljše zahteva tako od sebe kot od udeležencev svojih delavnic in je prepričana v možnost nenehnih izboljšav in doseganja višjih standardov – tako na področju osebnega razvoja kot na ravni organizacij.

S kadrovskim managementom se je pričela ukvarjati leta 2000 v večnacionalnem podjetju Procter&Gamble. Pet let je bila pomočnica direktorja s področja razvoja ljudi na Kliniki Golnik. Kot samostojna svetovalka s podjetji in organizacijami sodeluje pri vpeljavi orodij kadrovskega managementa in usposabljanju vodij za samostojno in učinkovito uporabo vpeljanih orodij pri podjetju StepUP3. 

Pri implementaciji izhaja iz potreb in organizacjske kulture podjetij ter vključuje zaposlene v vse faze implementacije.

Maja Majstorović Hajduković

Maja Majstorović Hajduković

Maja Majstorović Hajduković je strokovnjakinja na področju kadrovskih procesov in transformacije organizacijske kulture.

Ima več kot 17 let izkušenj v različnih kadrovskih vlogah v mednarodnih in slovenskih podjetjih ter v svojem kadrovsko svetovalnem podjetju Agile People Slovenia.

Majina strast je pomagati vodjem in kadrovskim ekipam do zmage s spremembami – krepitvijo moči v digitalnem času z močnimi ekipami, osredotočenim vodstvom in inovativnim HR. Ker ima HR priložnost voditi organizacijsko spremembo v podjetju, se moramo osredotočiti na ustvarjanje boljših delovnih mest z razvojem posameznikov in multifunkcijskih timov.

Luka Škrjanc

Luka Škrjanc je strokovnjak za Performance Management z večletnimi praktičnimi izkušnjami v slovenskih podjetjih in tujih korporacijah.

Skrbi za implementacijo učinkovitih rešitev v prakso – za doseganje zastavljenih ciljev organizacije. Vodi transformacijske procese za organizacije in vodje, ki se soočajo z izzivi preoblikovanja svojih organizacij ali timov. Deluje kot svetovalec za visoki in srednji management.

Na področju poslovnega svetovanja deluje že več kot 15 let, v različnih poslovnih panogah tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. Njegovo delovanje temelji na lastnih izkušnjah, ki jih je pridobil z uspešnim vodenjem timov na različnih poslovnih področjih in nenehnim pridobivanjem znanj.

Verjame v doseganje ciljev s prepletanjem različnih (primernih) izkušenj, zagotavljanjem ustrezne delovne klime (kulture), usmerjenim učenjem ter natančnim razvojem.  Temeljno vodilo pri tem pa sta praktičnost in največja možna stopnja simplifikacije rešitev (common sense –  zdrava pamet), kjer in če je to možno.

Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
+386 2 250 18 00
[email protected]

Delovni čas
Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
Petek: 8:00–15:00

© 2024 Forum Media