fbpx
Forum Media, Forum Akademija
O srečanju

Od izvira do pipe 2024

Izzivi in rešitve zagotavljanja čiste in kakovostne pitne vode – strokovno srečanje odgovornih za kakovost pitne vode

27. september 2024, 9.00 - 14.30

Kongresni center Thermana Laško

Vrhunski strokovnjaki

Nasveti in dobre prakse

Osebni in strokovni razvoj

Druženje in mreženje

Kot odgovorna oseba za kakovost pitne vode, zaposleni pri upravljavcu vodovoda, nosilcu živilske dejavnosti ali upravniku/vzdrževalcu stavbe, opravljate izjemno zapleteno in odgovorno delo, ki na zakonodajni in strokovni plati od vas terja veliko znanja in izkušenj iz različnih področij, saj (ne)ustrezna kakovost pitne vode vpliva na zdravje porabnikov in varovanje okolja.

Že na videz majhna napaka ali nepazljivost v sistemu lahko privede do velikih težav – pri porabnikih se pojavijo okužbe z mikroorganizmi, zaradi različnih dejavnikov pride do nedelovanja sistema dobave pitne vode, zaradi vremenskih razmer nastanejo težave s pomanjkanjem čiste pitne vode ali morate izvajati različne ukrepe, zaradi neustrezne pitne vode lahko pride do zaustavitev delovnih procesov v proizvodnji, gostje v restavraciji in hotelu pa ne morejo koristiti vaših storitev, saj ni dostopa do pitne vode …

Samo z odličnim poznavanjem predpisov in implementacijo strokovnih novosti iz stroke v svoj delovni vsakdanjik boste svoje delo opravljali z odgovornostjo in odličnostjo. Zato bodite z nami na strokovnem srečanju!

Do srečanja nas loči samo še​:

 • 00dni
 • 00ur
 • 00minut
 • 00sekund

Zakaj smo tako prepričani, da vi, ki ste odgovorni za kakovost pitne vode, na tem srečanju preprosto ne smete manjkati?

 • Ker boste seznanjeni s zakonodajnimi novostmi, za katere ste odgovorni, da jih v praksi izvajate.
 • Ker boste pridobili rešitve iz strokovnih novosti in imeli vpogled v dobre prakse in reševanje podobnih težav v drugih organizacijah, saj boste poslušali praktična predavanja strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami.
 • Ker boste imeli enkratno priložnost srečati se s kolegi iz stroke in na podlagi diskusije prišli do novih znanj in potencialnih partnerjev.
 • Ker boste s sodelovanjem na srečanju izboljšali svojo usposobljenost za delo in reference, za kar prejmete potrdilo o udeležbi na dogodku.

Sodelovali bodo vodilni strokovnjaki in praktiki. Program in seznam imen sodelujočih predavateljem se bodo še dopolnjevali!

Pitna voda posvet

Na strokovno srečanje vabimo

Odgovorne osebe za kakovost pitne vode v komunalnih podjetjih, distributerje pitne vode, nosilce živilske dejavnosti (javne ustanove, gostinstvo in turizem, živilsko-pridelovalna in živilsko-predelovalna industrija), upravnike večstanovanjskih stavb in vzdrževalce javnih ter zasebnih poslovnih stavb.

Kotizacija in prijava

Hitre prijave

Redna cena: 328 €

Posebna ponudba do 31. 5. 2024: 278,8 €

(DDV ni vštet v ceno.)

Posebna ponudba

Posebna ponudba velja za udeležence lanskoletne izvedbe strokovnega srečanja Od izvira do pipe.

Redna cena: 328 €

Posebna ponudba do 31. 5. 2024: 262,4 €

(DDV ni vštet v ceno.)

Potrebujete naročilnico?

Prenesete jo lahko tukaj.

POSEBNE UGODNOSTI:

 • drugi udeleženec 10 % popusta
 • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta
 • 10 % popusta na strokovne priročnike in izobraževalne portale

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj deset dni pred izvedbo dogodka. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje deset dni pred izvedbo dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na dogodek pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi dogodka – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na dogodek sprejemate ta določila in splošne pogoje.

Obiščite našo spletno stran: www.forum-media.si

Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.
Prešernova ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
+386 2 250 18 00
[email protected]

Delovni čas
Ponedeljek–četrtek: 8:00–16:00
Petek: 8:00–15:00

© 2024 Forum Media