Dileme na področju evidence delovnega časa

Online seminar
Avtorji:Tanja Bohl

178,00  (DDV ni vštet v ceno)

 

Kaj je prinesla novela zakona o evidencah na področju dela, predvsem pri vodenju evidence delovnega časa in odmorov?

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.


Evidentiranje delovnega časa

Evidentiranje delovnega časa – Dileme

Čeprav je novela Zakona o evidencah na področju dela v veljavi od maja 2023, se pri vodenju evidentiranje delovnega časa še vedno pojavljajo številne dileme in vprašanja.

Zato smo za vas pripravili praktični online seminar, na katerem bomo najprej razjasnili:

 • Kakšne spremembe je prinesla novela ZEPDSV-A?

nato pa odgovorili vprašanja, kot so:

 • Kaj mora vsebovati evidenca o izrabi delovnega časa – evidentiranje delovnega časa?
 • Ali je evidenco o izrabi delovnega časa treba voditi za vse delavce, tudi vodilne delavce in poslovodne osebe?
 • Ali ZEPDSV predpisuje način na katerega morajo delodajalci voditi evidenco o izrabi delovnega časa?
 • Kako pravilno evidentirati izrabo in obseg izrabe delovnega časa?
 • Katere so najpogostejše napake in kako se jim izogniti?

Če imate v zvezi z evidencami delovnega časa še vedno dileme in vprašanja, kot so navedena zgoraj, ali pa imate še kakšne specifike (npr. s.p., zunanji pogodbeniki, agencijski delavci, delavci na terenu, gradbinci …), pošljite nam jin na naslov: [email protected], le-tako vam bomo lahko še bolj konkretno odgovorili.


Oblika in potek izobraževanja

Online seminar spremljate preko lastnega računalnika ali mobilne naprave.


Vsebina seminarja

 • Kakšne spremembe je prinesla novela ZEPDSV-A?
 • Kaj mora vsebovati evidenca o izrabi delovnega časa – evidentiranje delovnega časa?
 • Ali je evidenco o izrabi delovnega časa treba voditi za vse delavce, tudi vodilne delavce in poslovodne osebe?
 • Ali ZEPDSV predpisuje način na katerega morajo delodajalci voditi evidenco o izrabi delovnega časa?
 • Kako pravilno evidentirati izrabo in obseg izrabe delovnega časa?
 • Katere so najpogostejše napake in kako se jim izogniti?

Komu je seminar namenjen? 

Direktorjem, vodjem v proizvodnji in ostalih dejavnosti, vodjem oddelkov in ostalim vodjem, kadrovskim strokovnjakom in vsem, ki se s srečujete s problematiko evidentiranje delovnega časa v podjetjih in organizacijah. 


Predavateljica

Tanja BohlTanja Bohl

Že v času študija je opravljala prakso v odvetniški pisarni v Mariboru, po diplomi aprila 2001 pa se je zaposlila kot odvetniška pripravnica v odvetniški pisarni v Škofji Loki. Septembra 2002 je zaključila obvezno sodno pripravništvo na Višjem sodišču v Ljubljani, septembra leta 2003 pa opravila državni pravniški izpit.

Po opravljenem državnem pravniškem izpitu je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v pisarni odvetnika Mira Senice v Ljubljani, nekaj let je bila odvetnica v Odvetniški pisarni Ulčar&partnerji iz Ljubljane, maja 2013 pa je ustanovila Odvetniško pisarno Bohl d.o.o.. Pri svojem delu se posebej poglobljeno ukvarja z delovnim pravom. Leta 2022 je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani zaključila specializacijo s področja delovnega prava in pri Odvetniški zbornici Slovenije pridobila naziv specialistka za področje delovnega prava.

Je avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na različnih izobraževanjih za kadrovike in pravnike.


Preverite še ostala izobraževanja iz – HRM. Pomagali vam bodo razjasniti številne dileme iz prakse.

IN-HOUSE izobraževanje

Izobraževanje lahko izvedemo samo za vaše zaposlene na sedežu vašega podjetja.
>> Pošljite povpraševanje

Avtorji

Tanja Bohl

Tanja BohlLeta 2001 je zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Že v času študija je opravljala prakso v odvetniški pisarni v Mariboru, po diplomi aprila 2001 pa se je zaposlila kot odvetniška pripravnica v odvetniški pisarni v Škofji Loki. Septembra 2002 je zaključila obvezno sodno pripravništvo na Višjem sodišču v Ljubljani, septembra leta 2003 pa opravila državni pravniški izpit. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v pisarni odvetnika Mira Senice v Ljubljani, nekaj let je bila odvetnica v Odvetniški pisarni Ulčar&partnerji iz Ljubljane, maja 2013 pa je ustanovila Odvetniško pisarno Bohl d.o.o.. Pri svojem delu se posebej poglobljeno ukvarja z delovnim pravom. Leta 2022 je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani zaključila specializacijo s področja delovnega prava in pri Odvetniški zbornici Slovenije pridobila naziv specialistka za področje delovnega prava. Je avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na različnih izobraževanjih za kadrovike in pravnike.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo online seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo online seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se online seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se online seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi online seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo sprejemate ta določila in splošne pogoje.