fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

LEAN pisarna

Praktični seminar
Ura: –
Lokacija: Vaš računalnik – Zoom, Brezovica pri Ljubljani, Poslovna hiša Unija
  Uvedba LEAN pisarne je najcenejši način povečanja storilnosti, kakovosti in zadovoljstva kupcev.

298,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.


LEAN pisarna

Administracija z dodatno vrednostjo


Primeri dobrih praks iz proizvodnje in logistike so se skozi leta uspešno širili v administrativne oddelke in tako ustvarili izjemno učinkovite procese dela v pisarnah.

Če je vitka (LEAN) proizvodnja in logistika tista, ki dviguje dodano vrednost v procesih izdelave izdelkov je LEAN pisarna tista, ki izboljšuje dodano vrednost storitve, ki jo zaposleni izvajajo v pisarnah.

Zaposleni v pisarnah/administraciji/storitvenih podjetjih dostikrat delajo v dinamičnem okolju, ki je osredotočeno na rezultate, stroškovno učinkovitost in hitro odzivnost. Zato je učinkovita vitka pisarna še toliko bolj pomembna.

Ko govorimo o LEAN pisarni, govorimo o timih oz. oddelkih, ki delujejo brez nepotrebnih izgub, imajo vse poslovne procese optimalno organizirane ter so visoko motivirani.

Uvedba LEAN pisarne je najcenejši način povečanja storilnosti, kakovosti in zadovoljstva kupcev.


Rezultati vitke (LEAN) pisarne se vidijo v:

 • povečani pretočnosti nalog,
 • zmanjšanju nepotrebnih zadolžitev/odobritev,
 • učinkovitejšem poročanju in odločanju ter (najpomembnejše)
 • zmanjšanju nivoja stresa na delovnem mestu.

Pridružite se nam na praktični delavnici, kjer boste udeleženci:

 • prejeli nasvete in predloge kako zaznamo izgube v pisarniške delu, jih analiziramo ter odpravimo,
 • prepoznali odvečno delo, učinkovito merili storilnost ter optimizirali stroške v administraciji,
 • vedeli kako se lotiti sprememb pisarniških procesov in kako jih dolgoročno stabilizirati,
 • ugotovili kako z digitalizacijo pisarniških procesov odpraviti ozka grla (ter kakšne predpriprave so potrebne),
 • znali z digitalnimi rešitvami izboljšati preglednost procesov,
 • spoznali, kako učinkovito motivirati zaposlene, ki vpeljujejo vitko (lean) pisarno, ter kako jim ustvariti kakovostno okolje za doseganje odličnih rezultatov!

lean-pisarna 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vodjem pisan, poslovnim sekretarkam/sekretarjem, vodjem administracije, razvoja, kadrovske službe, zaposlenim v administrativnih oddelkih, v storitvenih podjetjih in vsem, ki vas ta tematika zanima ter si želite poglobiti znanje.


Vsebina:

 • Prepoznavanje izgub v pisarniškem/administrativnem delu, njihova analiza in odpravljanje.
 • Ureditev in stabilizacija pisarniških procesov z metodami vitke pisarne.
 • Optimizacija in sledenje stroškom ter zagotovitev dolgoročne učinkovitosti procesov v administraciji in podpornih službah.
 • Obvladovanje izzivov pri vpeljevanju vitkih procesov, digitalizacija procesov in zmanjševanje ozkih grl.
 • Izboljšanje preglednosti nad procesi, vizualizacija procesov s pomočjo digitalnih rešitev.
 • Zagotovitev dolgoročne učinkovitosti procesov v administraciji in podpornih službah.
 • Motivacija zaposlenih in ustvarjanje optimalnega delovnega okolja.

Predavatelj:

miha-vedenikMiha Vedenik je podjetnik, predavatelj, svetovalec in lean navdušenec. Njegove dosežke in storitve lahko vidite in občutite v različnih podjetjih tako v Sloveniji kot v tujini. Vrsto let deluje na področju optimizacije proizvodnjah procesov, izboljševanja poslovnih rezultatov, reorganizacije, spreminjanja miselnosti v podjetjih, vpeljave vitkih metod in razvoj kadrov za vodenje vitkih metod. Njegova strokovnost in sposobnost motiviranja mu omogočata povezovanje različnih nivojev organizacije v podjetjih, da skupaj začnejo spreminjati procese na bolje. Izjemna kreativnost in ustvarjalnost pri vpeljavi vitkih metod je bistven značaj predavatelja, ki mu pomaga pri doseganju ciljev njegovih strank. Podjetje Lean rešitve d.o.o. je svoje storitve izvajalo za številna renomirana podjetja kot so Domel, Knauf Insulation, Hella, Iskra, ZKW, Cartago, Žito, Cablex, Hidria, SIP, TBP, Virs itd

 

 

Preverite še ostala izobraževanja iz – Menedžment. Pomagali vam bodo razjasnili številne dileme iz prakse.

IN-HOUSE izobraževanje

Izobraževanje lahko izvedemo samo za vaše zaposlene na sedežu vašega podjetja.
>> Pošljite povpraševanje

Avtorji

Miha Vedenik, univ. dipl. ekon.

Njegova strokovnost in sposobnost motiviranja mu omogočata povezovanje različnih nivojev organizacije v podjetjih, da skupaj začnejo spreminjati procese na bolje. Izjemna kreativnost in ustvarjalnost pri vpeljavi vitkih metod je bistven značaj predavatelja, ki mu pomaga pri doseganju ciljev njegovih strank. Podjetje Lean rešitve d.o.o. je svoje storitve izvajalo za številna renomirana podjetja, kot so Knauf Insulation, Hella, Iskra, Sazas, Cartago, Žito, Cablex, Hidria, SIP, Livar itd.

Splošni pogoji

Po potrditvi izvedbe boste prejeli predračun, ki ga je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. V primeru predvidenega seminarja na lokaciji si pridržujemo pravico do izvedbe v online obliki. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S prijavo sprejemate ta določila in splošne pogoje.