Prihodnost marketinga: Kako uporabiti AI za prebojne marketinške strategije

Online seminar
Avtorji:Domen Krč

189,00  (DDV ni vštet v ceno)

Kraj izvedbe:Preko spleta (v živo)

 

Umetna inteligenca (AI) ne bo vzela delovnih mest marketingarjem, bodo pa delovna mesta vzeli tisti, ki jo znajo uporabljati.

 

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Prihodnost marketinga: Kako uporabiti AI za prebojne marketinške strategije

Delavnico vodi Domen Krč, specialist za praktično uporabo GPT tehnologij v gospodarstvu


Umetna inteligenca (AI) ne bo vzela delovnih mest marketingarjem, bodo pa delavna mesta vzeli tisti, ki jo znajo uporabljati.

AI orodja so povzročila revolucijo na področju marketinga. V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju je pomembno izkoristiti prednosti, ki jih prinaša tehnologija. Marketingarji, ki se usposobijo za uporabo AI orodij, imajo prednost pred tistimi, ki tega ne počnejo, saj z uporabo AI orodij

 • izboljšajo učinkovitost marketinških kampanj
 • povečajo natančnosti ciljanja pravega občinstva
 • povečajo personalizacijo marketinških vsebin
 • pridobijo boljši vpogled v trende in potrebe trga, kar jim omogoča prilagajanje marketinških strategij in izboljšanje konkurenčnosti …

Kaj boste z delavnico dosegli? 

Cilj delavnice je praktično prikazati, kako izkoristiti ves potencial ChatGPT pri ustvarjanju marketinške strategije, načrtovanju marketinških kampanj, pripravi objav za SOCM, pisanju kreativnih sporočil in poznati tveganja na področju varstva osebnih podatkov pri uporabi AI.


Vsebina delavnice

 • Zakaj je umetna inteligenca v marketingu pomembna prav zdaj?
 • Prednosti in limitacije orodja ChatGPT
 • Uporaba AI pri načrtovanju marketinških kampanj
 • Pisanje krativnih marketinških sporočil in oglasov – praktični primeri
 • Pisanje daljših besedil (blogov, najav) – praktični primeri
 • Priprava objav za različna socialna omrežja (LI, TW, FB) – praktični primeri
 • Kako ChatGPT naučiti unikatnega ”brand-voice-a” vašega podjetja?
 • Kakšna so tveganja povezana z GDPR in varstvom podatkov?
 • Orodja, ki nadgradijo ChatGPT

Oblika in potek izobraževanja

Online seminar spremljate preko lastnega računalnika ali mobilne naprave.


Komu je namenjeno?

Seminar je namenjen vsem zaposlenim v marketinških agencijah ali v marketinških oddelkih podjetij. Vodstvenim delavcem ali direktorjem podjetij lahko pomaga tudi pri iskanju navdiha, kaj naj uvedejo v svoji praksi.


Predavatelj

Domen Krč, senior Partner, Era Novum Partners

Soustanovitelj butičnega podjetja za digitalno transformacijo, Era Novum Partners. Z bogatimi izkušnjami v gospodarstvu je prevzel vodstveno vlogo v globalni borzi Bitstamp, kjer je bil odgovoren za vodenje marketinških dejavnosti.

Diplomiran inženir poslovnih procesov ter uspešen podjetnik, ki svoje znanje usmerja v svetovanje in uvajanje umetne inteligence v marketinške in poslovne procese tako tujim kot slovenskim institucijam. Njegove izkušnje v gospodarstvu so mu omogočile izjemno vpogled v potrebe podjetij in inovativne pristope za izboljšanje marketinških strategij.

Domen je vizionar na področju digitalne transformacije, ki svojo strast in znanje prenaša na posameznike in organizacije. Z njegovo pomočjo lahko izkoristite potencial umetne inteligence ter dosežete izjemne rezultate v svojih marketinških prizadevanjih.


Preverite še ostala izobraževanja iz – HRM. Pomagali vam bodo razjasniti številne dileme iz prakse.

IN-HOUSE izobraževanje

Izobraževanje lahko izvedemo samo za vaše zaposlene na sedežu vašega podjetja.
>> Pošljite povpraševanje

Avtorji

Domen Krč

 • Diplomant Fakultete za Organizacijske vede v Mariboru; smeri Poslovnih procesov TEDx govorec
 • 8+ let izkušenj v hitro rastočih tehnoloških podjetij, predvsem na področju trženja, vodenja interdisciplinarnih ekip
 • Vodja trženja in prodaje pri podjetju Bitstamp - vpeljal umetne inteligence v nekaj ključnih procesov poslovne analitike in komunikacije s strankami
 • Soustanovitelj svetovalnega podjetja Era Novum Partners specializirano v korporativno digitalizacijo in inovacijo
 • Specialist za praktično uporabo GPT tehnologij v gospodarstvu predvsem iz vidika prodktivnosti in znižanja operativnih stroškov
 • Svetovanje tujim in slovenskim podjetjem
Domen Krč ima izjemno znanje na področju korporativne digitalizacije in inovacije. Njegove izkušnje in strokovnost segajo tudi na področje praktične uporabe umetne inteligence v gospodarstvu, predvsem z vidika produktivnosti in znižanja operativnih stroškov. Ob tem ima diplomo na Fakulteti za Organizacijske vede v Mariboru, kjer se je osredotočil na področje poslovnih procesov. V preteklosti je bil vodja trženja in prodaje pri Bitstampu, kjer je vključil umetno inteligenco v ključne procese poslovne analitike in komunikacije s strankami. Predavatelj vas bo nedvomno navdušil in razširil vaša obzorja na področju umetne inteligence.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. V primeru predvidenega seminarja na lokaciji si pridržujemo pravico do izvedbe v online obliki. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo sprejemate ta določila in splošne pogoje.