fbpx

Prijava v portal: 

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Usposabljanje prodajnikov za pospeševanje prodaje

Online seminar
Ura: –
Lokacija: Online (preko spleta)
Po koncu izobraževanja prejmete potrdilo Forum Akademije.

Izobraževanje je zasnovano kot interaktivna delavnica na kateri boste preskusili celoten tok postavljanja pametnih ciljev, izvedbe akcijskega načrta in učinkovite komunikacije v ekipi s ciljem pospeševanja.

298,00  (DDV ni vštet v ceno)

Ni na zalogi

Kmalu spet na voljo! Obvestite me, ko bo izobraževanje spet na voljo.

Prodajnik je odgovoren za doseganje prodajnih ciljev, ki jih določi podjetje. To vključuje doseganje kvot prodaje, povečanje prodaje, izboljšanje konverzij in povečanje povprečne vrednosti nakupa.

Za doseganje ciljev in pospešitev prodaje so pomembne vsaj tri predpostavke:

 • Postavljeni pametni cilji,
 • Izvedba akcijskega načrta in
 • Komunikacija v prodajnem timu.

Ali ste pripravljeni izboljšati svoje prodajne rezultate in preseči svoje cilje? Pridružite se nam na ekskluzivni delavnici pospeševanje prodaje!

Pospeševanje prodaje

Izobraževanje je zasnovano kot interaktivna delavnica, na kateri boste na praktičnih primerih obdelali celoten tok postavljanja pametnih ciljev, izvedbe akcijskega načrta in učinkovite komunikacije v ekipi na področju prodaje.

Skozi izobraževanje boste spoznali:

 • ključne strategije za postavljanje pametnih prodajnih ciljev in kako jih učinkovito doseči.
 • najpogostejše izzive, s katerimi se soočajo prodajne ekipe, in kako jih premagati s praktičnimi rešitvami.
 • uporabo umetne inteligence za optimizacijo vaših prodajnih procesov in povečanje uspešnosti.
 • konkretne akcijske načrte, ki vam bodo pomagali doseči vaše prodajne cilje v krajšem času.
 • izzive na trgu, konkurenčno ponudbo in spremenjenime pogoje v ekipi.

Preverite še ostala izobraževanja s področja Računovodstvo in finance. Pomagala vam bodo razjasniti številne dileme iz prakse.

IN-HOUSE izobraževanje

Izobraževanje lahko izvedemo samo za vaše zaposlene na sedežu vašega podjetja.
>> Pošljite povpraševanje

Avtorji

mag. Katja Cimermančič

Je samostojna svetovalka za komuniciranje, ukvarja pa se tudi z mentorstvom in izobraževanji na področjih postavljanja pametnih ciljev, komuniciranja in javnega nastopanja. Je certificirana strokovnjakinja za merjenje in analizo komunikacijskih učinkov, nekdanja novinarka, voditeljica in urednica. Po izobrazbi sicer magistrica mednarodnih odnosov. S širokim vpogledom v delovanje medijev in odnosov z javnostmi.

Splošni pogoji

Po potrditvi izvedbe boste prejeli predračun, ki ga je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo online seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo online seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se online seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se online seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi online seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S prijavo sprejemate ta določila in splošne pogoje.

Posebne ugodnosti

Posebne ugodnosti

 • drugi udeleženec 10 % popusta,
 • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta,
 • 10 % popusta na strokovne priročnike in izobraževalne portale.

  NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20 Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.